Διαθέσιμη η δοκιμαστική έκδοση των Windows 8.1

00:56 28/6/2013 - Πηγή: TNSite

Nέα χαρακτηριστικά και νέες δυνατότητες,

27/06/201322:37

27/06/201322:37

Διαθέσιμη η δοκιμαστική έκδοση των Windows 8.1

Η Microsoft δελεάζει με κάθε τρόπο τους δημιουργούς εφαρμογών

Η Microsoft δελεάζει με κάθε τρόπο τους δημιουργούς εφαρμογών«Με τα Windows 8 δημιουργήσαμε
νέα Windows, σχεδιασμένα από την αρχή για καλύτερη εμπειρία. Ηταν ένα φιλόδοξο όραμα και με τα Windows 8.1 το βελτιώνουμε. Τα Windows 8.1 θα υποστηρίζουν μια μεγάλη γκάμα tablets και PCs, γεγονός που αποδεικνύει πως ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας. Η preview έκδοση που ανακοινώνουμε σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο που δημιουργούν την επόμενη γενιά σε συσκευές και εφαρμογές για Windows».

Με τον Steve Ballmer (CEO), όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ανακοινώσεις της Microsoft, επί σκηνής, η Julie Larson-Green, αντιπρόεδρος και υπεύθυνη του τομέα ανάπτυξης των Windows, θέλησε να δώσει απαντήσεις για την εσπευσμένη - κατά πολλούς - προώθηση της πρώτης ολοκληρωμένης αναβάθμισης του νέου λειτουργικού συστήματος, η δοκιμαστική έκδοση της οποίας είναι ήδη διαθέσιμη, μόλις οκτώ μήνες μετά το λανσάρισμα των πολλά υποσχόμενων Windows 8 -και με το λατρεμένο κουμπί εκκίνησης να επιστρέφει κατά κάποιον τρόπο (αν και τροποποιημένο, απλά με συντομεύσεις στο βασικό μενού) στη θέση του, κατ' απαίτηση εκατομμυρίων χρηστών.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνεδρίου για προγραμματιστές και η Microsoft επέμεινε στις δυνατότητες σε επίπεδο σχεδιασμού και τα οικονομικά οφέλη για τους developers μέσω της δημιουργίας διαφοροποιημένων, touch-based εφαρμογών για την πλατφόρμα των Windows, συμπεριλαμβανομένων νέων εργαλείων ανάπτυξης και ενισχυμένης υποστήριξης. Στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν επίσης νέες κορυφαίες εφαρμογές, οι οποίες έρχονται στα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Flipboard και NFL, “σαφή απόδειξη της δυναμικής των εφαρμογών των Windows, που σημειώνουν την ταχύτερη αύξηση από οποιαδήποτε πλατφόρμα”, όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Στελέχη της Microsoft επεσήμαναν πως τα Windows 8.1 προσφέρουν μια επιπλέον ευκαιρία στους developers για να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να πουλήσουν τις εφαρμογές τους στο Windows Store. Εδωσαν έμφαση στις καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες της αγοράς , καθώς οι developers κρατάνε το 80% των εσόδων στη διάρκεια ζωής της εφαρμογής, από τη στιγμή που σε έσοδα θα ξεπεράσει το ύψος των 25.000 δολαρίων.

Αναφέρθηκαν επίσης εκτενώς σε νέα χαρακτηριστικά και νέες δυνατότητες, όπως:
- Το επανασχεδιασμένο Windows Store, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί πλήρως στα Windows 8.1, για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών και να τους προσφέρει καλύτερη και αποτελεσματικότερη πρόσβαση στις εφαρμογές που θέλουν. Αυτό συνεπάγεται περισσότερες ευκαιρίες εμπορικής αξιοποίησης των εφαρμογών και βελτιωμένες δυνατότητες εντοπισμού τους, με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, καθώς και νέα στοιχεία ελέγχου αναζήτησης από το Bing στο περιβάλλον εργασίας. Οι λίστες των εφαρμογών έχουν νέα εμφάνιση, διαθέτουν καλύτερη πλοήγηση και πιο συναφές περιεχόμενο.

- Οι περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες: Τα Windows 8.1 προσφέρουν νέες ευκαιρίες στους developers προκειμένου να δημιουργήσουν και να αξιοποιήσουν εμπορικά εφαρμογές, καθώς και να προσεγγίσουν πελάτες. Παρουσιάστηκαν οι κάρτες δώρων στο Windows Store, ένας εύκολος τρόπος αγοράς εφαρμογών, βιβλίων, παιχνιδιών και περιεχομένου για τους καταναλωτές. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τον Microsoft λογαριασμό τους στο τοπικό τους νόμισμα και να κάνουν αγορές απευθείας μέσω Windows Store.
Τέλος, όπως υποστηρίζει η Microsoft, τα Windows 8.1 προσφέρουν στους δημιουργούς πολλαπλές δυνατότητες ανάπτυξης και παρουσίασης εφαρμογών, σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών, συμπεριλαμβανομένων και των νέων 8ιντσών ή και μικρότερων φορητών συσκευών.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα