Διαμονή στην Αθήνα από 19 ευρώ!

14:15 14/10/2013 - Πηγή: TNSite

Το City Circus Athens, το καλύτερο hostel της πόλης -αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ψηφιστεί κι ως ένα από τα καλύτερα νέα hostel της Ευρώπης!- βρίσκεται «κρυμμένο» στην περιοχή του Ψυρρή, μόλις 300 μέτρα από το σταθμό του μετρό Μοναστηράκι, και απευθύνεται σε όλους εκείνους τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες που πάντα αναζητούν κάτι διαφορετικό και δεν εφησυχάζουν.

Αν

αναζητάτε low budget διαμονή που δεν υστερεί σε αισθητική και φιλοσοφία τότε είστε στο σωστό μέρος. Απευθύνεται σε ταξιδιώτες «ακροβάτες», που ζουν τη ζωή στα άκρα κι αντιμετωπίζουν κάθε ταξίδι ως περιπέτεια.

Τα δωμάτια έχουν νεανική διακόσμηση, διαθέτουν ιδιωτικό ή κοινόχρηστο μπάνιο με ντους και ντουλάπια. Για όσους δεν γνωρίζουν ακριβώς τη φιλοσοφία ενός hostel, εδώ μπορείτε να κάνετε booking από δωμάτιο έως... κρεβάτι.

Στη ρετρό τραπεζαρία σερβίρεται καθημερινά μπουφές πρωινού, ενώ υπάρχει και lounge χώρος για να απολαύσετε το ποτό σας με θέα στην Ακρόπολη.

Ακόμη κι αν δεν είστε ένοικοι του City Circus μπορείτε να έρθετε για ένα χαλαρό ποτό ή cocktail στην ταράτσα του. Τι γίνεται με τις τιμές; 2,20 ευρώ οι μπύρες, 5 ευρώ τα ποτά και τα cocktails!

Tip: Αν εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα, επιβαρύνεστε κατά 2% της αρχικής τιμής. Οι τιμές ξεκινούν από 19 ευρώ!

Σαρρή 16, Αθήνα, τηλ. 213 0237244, www.citycircus.gr

Αν θέλετε να μάθετε τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αλλά και ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα