Δες γυμνή την ηθοποιό που ξετρέλανε τον Γάλλο πρόεδρο

18:58 11/1/2014 - Πηγή: TNSite

Και να μην την ήξερες μέχρι σήμερα, εν ριπή οφθαμολυ την έμαθε ο πλανήτης όλος: ο λόγος για την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, η οποία φέρεται να είναι η ερωμένη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ!

Γαλλικό περιοδικό, με 7σελιδο φωτορεπορτάζ, υποστηρίζει πως ο πρόεδρος και η 41χρονη είναι παράνομο ζευγάρι.Δεν ξέρουμε αν ο Φρανσουά και η Ζουλί το τρίβουν το πιπέρι, ξέρουμε, όμως, τι εστί η ηθοποιός και σου το παρουσιάζουμε:

1. Είχε μπαμπά χειρουργό, που την ενθάρρυνε να κάνει αυτοσχέδιες παραστάσεις στον χώρο αναμονής του ιατρείου, ενώ σε ηλικία 7 ετών είδε έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά της.2. Άρχισε τις σπουδές υποκριτικής στα 17 της, στο «Actor’s Studio» του Λονδίνου.3. Ο πρώτος μεγάλος ρόλος της ήταν ταινία «La Belle Etoile» το 1994. Έκτοτε, έχει παίξει σε 48 ταινίες, σε μερικές εκ των οποίων γυμνή. Η μεγαλύτερη εμπορική της επιτυχία είναι η κωμωδία «Delphine 1 – Yvan 0», ενώ το 2009 πήρε το βραβείο για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο στο «Tokyo Film Festival» για την εμφάνιση της στην ταινία «8 Times Up».4. Προσπάθησε να γίνει τραγουδίστρια της όπερας αλλά δεν τα κατάφερε.5. Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, με τον Αργεντινό σκηνοθέτη και συγγραφέα, Santiago Amigorena.

Πηγή: star.gr

Στοιχηματικές Προτάσεις από το Bet-Get

Keywords
Τυχαία Θέματα