Το νέο μιούζικαλ του Γιώργου Καπουτζίδη

18:35 11/1/2014 - Πηγή: TNSite

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου και έδωσε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το μιούζικαλ που ανεβάζει. Δείτε τι είπε σχετικά:

«Αυτή την περίοδο κάνω, μαζί με τον Σταμάτη Πατρώνη, την απόδοση ενός μιούζικαλ, με τίτλο “Πρισίλα, η βασίλισσα της ερήμου”. Είναι μία ταινία αυστραλέζικη που αργότερα έγινε μιούζικαλ, μια παράσταση φωτεινή και χαρούμενη. Θα το διασκεδάσετε πολύ, είμαι σίγουρος! Επίσης, γράφω ένα σίριαλ για το Mega, το οποίο θα

δείτε τον Οκτώβριο του 2014. Αυτή τη φορά, λέω να το γράψω ολόκληρο - θα είναι γύρω στα 20 επεισόδια. Άλλωστε, προσωπικά, αυτά που θέλω να πω και να περάσω μπορώ να τα κάνω μέσα σε μία σεζόν. Το σίριαλ θα είναι σίγουρα κωμωδία, όμως η εποχή πια δεν είναι τόσο ξέγνοιαστη και χαρούμενη. Ούτε κι εγώ. Ωρίμασα, άλλαξα, μεγάλωσα και δεν σου κρύβω ότι αυτό με τρόμαξε πολύ. Μου φάνηκε ότι ήταν παράξενος ο τρόπος που γράφω - σαν να άλλαξα πολύ τελικά κι αυτό μου “χτύπησε” κάπως. Σταμάτησα να ψάχνω τις ατάκες που θα σας κάνουν να γελάσετε και πλέον ψάχνω τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σας κάνουν να συγκινηθείτε, να σκεφτείτε, να ενθαρρυνθείτε. Αλλά θα είναι κωμωδία, όχι δραματική σειρά… Και με τον καιρό, κατάλαβα ότι δεν πρέπει να με φοβίζει η αλλαγή. Θα ήταν λάθος αν προσπαθούσα να μείνω ο ίδιος και να επαναλάβω όσα ξέρετε και έχετε δει από μένα. Επίσης, δεν με τρομάζει το ότι κάποιοι θα συγκρίνουν την επιτυχία του “Παρά 5” με την όποια επιτυχία θα κάνει το νέο μου σίριαλ. Αυτό, άλλωστε, δεν έχει να κάνει με εμένα, ο κόσμος θα το κρίνει. Είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Μου αρέσει αυτό που γράφω και, αφού πέρασα τη φάση που τρόμαξα με τον εαυτό μου, τώρα απολαμβάνω την αλλαγή… Εγώ γράφω ό,τι έχω στην καρδιά μου, χωρίς να σκεφτώ την επιτυχία που θα έχει μετά. Δηλαδή, αν μέχρι τότε ήταν “επιτυχία” τα μυστηριώδη ζευγάρια, τα μεγάλα πάθη, τα ερωτικά τρίγωνα και όλα αυτά, το “Παρά 5” που δεν τα είχε, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Κι όμως, ο κόσμος επιβραβεύει το αυθεντικό. Εξάλλου, ποτέ δεν έψαξα τα συστατικά της επιτυχίας. Πάντα, όμως, βρίσκω τον τρόπο να τονίζω την ένωση των ανθρώπων και την αλληλεγγύη μεταξύ τους».

Zougla.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα