Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα…

02:15 25/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ώρα για «σεφτέ». Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Στάικος Βεργέτης θέλει το πρώτο του τρίποντο ως προπονητής των Αρκάδων.

Ο νεαρός τεχνικός δουλεύει με τους παίκτες του, όλο αυτό το διάστημα και προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα, ειδικά από την εμφάνιση της Τούμπας. Η αντίδραση των παικτών στις στημένες φάσεις, προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Βεργέτη, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, όλη την εβδομάδα σε αυτά.

Από εκεί και πέρα, το μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Χρήστου Πιπίνη, ο οποίος είναι

τιμωρημένος. Συν τοις άλλοις ο Ντόριν Γκόιαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, όμως θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο αφού πολλοί παίκτες συγκεντρώνουν υποψηφιότητα για να ξεκινήσουν. Ο Κάφα, ο Γκρατσίνι, ο Ντε Μπλάσις, ο Ουρτάδο, είναι κάποιοι από αυτούς. Για την επίθεση, ο Μπαράλες φαίνεται πως έχει προβάδισμα.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, όπου θα υπάρξει ανάλυση του Λεβαδειακού σε βίντεο και στη συνέχεια θα γίνει η προπόνηση, με την αποστολή να ανακοινώνεται μετά το πέρας της.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα