«Δεν παραχωρείται εύκολα ο Γιλμάζ»

12:35 8/7/2013 - Πηγή: TNSite
Αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων της Ευρώπης, αφού τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως είναι ένας πολύ αξιόπιστος επιθετικός.

Ο Μπουράκ Γιλμάζ, όμως, δεν θα φύγει εύκολα από τη Γαλατασαράι, καθώς η διοίκηση του συλλόγου αξιώνει ένα μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει. Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο πρόεδρος της ομάδας, Ουνάλ Αϊσάλ, στον τουρκικό Τύπο.

«Ο Γιλμάζ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γαλατασαράι και δεν παραχωρείται εύκολα. Ακούω πως αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για αυτόν, αλλά θα πρέπει να

ξέρουν πως, μόνο με ένα μεγάλο ποσό, ο παίκτης θα φύγει από την Κωνσταντινούπολη.

«Αν δεν ικανοποιηθούμε οικονομικά, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με καμία προσφορά», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ομάδας.

Οι σύλλογοι που δείχνουν να κινούνται πιο αποφασιστικά για τον Τούρκο επιθετικό είναι η Λάτσιο και η Νάπολι. Δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν, τόσο στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, όσο και στην Ευρώπη.

«Η Γαλατασαράι είναι μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις ομάδες που ακούγονται. Δεν βλέπω γιατί η Νάπολι ή η Λάτσιο είναι πιο σημαντικές από εμάς. Είμαστε στο κλαμπ των ισχυρότερων ομάδων. Για αυτό δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε έτσι εύκολα τον Γιλμάζ. Μόνο με ένα πολύ μεγάλο ποσό, ο παίκτης θα φύγει», ήταν η εκτίμηση του Ουνάλ Αϊσάλ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα