Κλειστοί σήμερα όλοι οι δήμοι της χώρας

12:22 8/7/2013 - Πηγή: TNSite

Θα λειτουργήσουν μόνο οι κοινωνικο-προνοιακές δομές. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα είναι ανοιχτοί, λύνοντας τα χέρια πολλών εργαζόμενων γονιών.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα σχέδια της κυβέρνησης όσον αφορά στην κινητικότητα, όπως η μετακίνηση χιλιάδων δημοτικών αστυνομικών στην Αστυνομία.

Μετά τη συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, το μεσημέρι, στην οποία θα παραβρεθεί και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, το προεδρείο της ΚΕΔΕ

και οι επικεφαλής των παρατάξεων θα αξιολογήσουν τα δεδομένα που θα προκύψουν και θα αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους.

Εξάλλου,παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα, από τις 12.00 το μεσημέρι ως τη λήξη της βάρδιας, αποφάσισε να προκηρύξει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση απασχολεί το 12% των υπαλλήλων του δημοσίου τομέα και αυτή τη στιγμή της ζητείται να επωμισθεί το 50% της κινητικότητας, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνης αναφερόμενος στην απόφαση της ΚΕΔΕ να κλείσει σήμερα τους δήμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα