«Δε μας φοβίζει η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα»

16:57 11/11/2013 - Πηγή: TNSite
Με στόχο να σκοράρει θα έρθει η Ρουμανία στην Ελλάδα για τον πρώτο αγώνα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βίκτορ Πιτσούρκα.

«Δεν με φοβίζει η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Θέλουμε να σκοράρουμε στην Ελλάδα. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Και το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Οι Έλληνες υπερέχουν σε εμπειρία, αλλά εμείς είμαστε πιο δημιουργικοί»,

ανέφερε.

Όσο για την ελληνική ομάδα, ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε: «Ο Λάζαρ μού είπε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι καταπονημένοι. Όλοι οι παίκτες της ελληνικής ομάδας είναι επικίνδυνοι. Έχουν καλό υλικό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Οι αντίπαλοί μας έχουν εξίσου υψηλό κίνητρο με μας. Θα είναι πάντως κάτι πολύ σπουδαίο αν καταφέρουμε να προκριθούμε. Θα δώσουμε μεγάλη χαρά στον ρουμανικό λαό».

Τέλος, ερωτηθείς αν ανησυχεί μήπως η διαφωνία που υπάρχει μεταξύ παικτών και ομοσπονδίας για τα πριμ θα επηρεάσει την απόδοσή τους, απάντησε: «Οι παίκτες μας έχουν μπροστά τους μία μεγάλη πρόκληση, να παίξουν στο Μουντιάλ. Δεν πιστεύω πως θα έχει κανένας το μυαλό του τα χρήματα».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα