Γονείς έγιναν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη!

16:29 11/11/2013 - Πηγή: TNSite

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. Η όμορφη ηθοποιός έφερε στον κόσμο χθες το πρωί το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μπέμπα γεννήθηκε στις 10.40 το πρωί της Κυριακής και ζυγίζει 4.070 γραμμάρια. Η ηθοποιός γέννησε με καισαρική, ενώ ο διάσημος μπαμπάς δεν μπορεί να... συνέλθει και απόλυτα δικαιολογημένα, θα λέγαμε!

Μάλιστα, ως παιδί της τεχνολογίας, ο Γιάννης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λίγα λεπτά αφότου υποδέχτηκε

τη μικρή του πριγκίπισσα: «Μόλις κράτησα στα χέρια μου τον πιο δύσκολο και όμορφο ρόλο της ζωής μου και αρκετά βαρύ, 4.070 γραμμάρια!». Και κάπως έτσι ο Γιάννης μπήκε στο... κλαμπ των μπαμπάδων που ερωτεύτηκαν τις κόρες τους από την πρώτη στιγμή!

Το ζευγάρι περίμενε με αγωνία αυτή την ημέρα. Ο Γιάννης ήταν περισσότερο αγχωμένος, αφού ήθελε να πάνε όλα καλά για μαμά και κόρη, ενώ η Βάσω δεν έβλεπε την ώρα να κρατήσει στα χέρια της το κοριτσάκι της, ύστερα από... συνύπαρξη μαζί της για εννέα μήνες.«Θα τη βαφτίσουμε Ευαγγελία, θα της δώσουμε το όνομα της μητέρας του Γιάννη. Νονός θα είναι ο παιδικός φίλος και συνεταίρος του Γιάννη, ο Στέργιος Αντούλας» είχε δηλώσει η ηθοποιός, η οποία είχε εκφράσει μάλιστα την επιθυμία να κάνουν τη βάφτιση μαζί με τον θρησκευτικό γάμο τους κι ενώ η μικρούλα θα είναι σε ηλικία να καταλαβαίνει «ώστε να έχει μια ωραία ανάμνηση από αυτό το πανηγύρι».

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πριν από λίγες ημέρες στο δημαρχείο Αμαρουσίου, σε τελετή που έκανε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους με μάρτυρες τον Θανάση Παπαθανασίου και τον Στέργιο Αντούλα. Οπως είχε παρουσιάσει αποκλειστικά η «Espresso», το ζευγάρι είχε φτάσει στο δημαρχείο ντυμένο απλά. Ο Γιάννης φορούσε μπλε πουκάμισο, τζιν σκισμένο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, ενώ και η Βάσω κινήθηκε στο ίδιο στιλ, με κολάν, ριχτή λευκή μπλούζα που κάλυπτε την κοιλιά της και μπαλαρίνες.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα