Χωρίζουν Ryan Gosling - Eva Mendes;

16:29 3/11/2013 - Πηγή: TNSite

Κανείς δεν το περίμενε ότι αυτός ο μεγάλος έρωτας θα μπορούσε να φθάσει στο τέλος του. Όλοι μιλούσαν για γάμους, κουφέτα, αιώνια αγάπη κ.λπ. κ.λπ. Κι όμως πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται στα πρόθυρα του οριστικού χωρισμού επειδή ο Ryan Gosling δεν αντέχει τις σκηνές ζήλειας της Eva Mendes κι εκείνη δεν αντέχει τον κυκλοθυμικό του χαρακτήρα!

Οι δυο τους χώρισαν πριν από έξι μήνες για ένα μικρό διάστημα αν και δεν δημοσιοποιήθηκε το παραμικρό,

αλλά αποφάσισαν να ξαναδώσουν μία ευκαιρία στον έρωτά τους, ο οποίος όπως λένε οι κακές γλώσσες, δεν οδηγεί πουθενά! Τώρα λέγεται ο χωρισμός θα είναι οριστικός!

Κοινός φίλος του ανέφερε στο περιοδικό US Weekly ότι η ανασφάλεια της Mendes εξοργίζει τον Gosling καθώς "ψάχνει το κινητό του κι αν βρει άγνωστο νούμερο υποθέτει ότι εκείνος μιλά με άλλες γυναίκες". Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στα μέσα Σεπτεμβρίου στα γυρίσματα της ταινίας του Gosling στην Ισλανδία όπου ταξίδεψε η Mendes για να περάσει λίγο χρόνο με τον αγαπημένο της.

Γενικώς οι φίλοι τους λένε ότι έχουν εντοπίσει αλλαγή στη συμπεριφορά της Eva η οποία στο παρελθόν όλο καμάρωνε για τον Ryan ενώ τώρα είναι σιωπηλή. "Δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει για τον Ryan όταν αναφέρεται το όνομά του", τονίζει πηγή σύμφωνα με την Daily Mail. "Δεν θα με εξέπληττε αν χώριζαν οριστικά!", πρόσθεσε η πηγή.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα