Χωρίς βιασύνη…

07:15 29/7/2013 - Πηγή: TNSite
Σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει ο μεταγγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ύστερα από τη βαριά – κατά γενική ομολογία - ήττα από την Χόφενχαϊμ.

Το «ερυθρόλευκο» ρόστερ θεωρείται σχεδόν κλεισμένο, ενώ απομένουν κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής (εκτός και αν υπάρξουν άλλες πωλήσεις τις επόμενες μέρες).

Το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση της θέσης του αμυντικού χαφ. Μια θέση που προσπάθησε να καλύψει ο Μίτσελ με την απόκτηση του Μπόατενγκ,

χωρίς αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν προτίθενται να βιαστούν, αφού στόχος τους είναι να βρουν την καλύτερη λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Σισοκό, του οποίου το συμβόλαιο θέλει να… ξεφορτωθεί η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωσή του, αν και υπάρχει προβληματισμός για την περσινή του σεζόν. Επίσης, ένας από τους παίκτες που είναι στα υπ’ όψιν είναι ο Αγκιλάρ της Χέρκουλες, η οποία δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά τον Ενό, αρκεί ένα τηλεφώνημα από το Λιμάνι για να τελειώσει η μεταγραφή. Εκπρόσωπος του παίκτη είναι ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Βάις, και έχει μεταφέρει όλα τα δεδομένα στους ανθρώπους της ομάδας.

Παράλληλα, μία περίπτωση που εξετάζεται «ζεστά» από τον Ολυμπιακό είναι εκείνη του Μιγκέλ Τόρες.

Ο Ισπανός μπακ-χαφ θεωρείται σταντ-μπάι, αφού ενδέχεται ο Μίτσελ ανά πάσα στιγμή να εισηγηθεί την απόκτησή του και να προσθέσει ακόμη μία λύση στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού.

Εν τω μτεαξύ, χθες αναπτύχθηκαν φήμες που ήθελαν τον Χουάνχο Λορένθο να ταξιδεύει στην Ισπανία, χωρίς να υπάρχει σχετική επιβεβαίωση από την ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα