Αναγνωρίζεται το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

06:30 29/7/2013 - Πηγή: TNSite

Η παρουσιάστρια έδωσε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση και μίλησε για τη σχέση ζωής με τον άνδρα της, Αντώνη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον πιο ωραίο άντρα του κόσμου και εξηγεί γιατί δεν είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να γίνει μητέρα!

Για την εμφάνισή της στο Your Face Sounds Familiar και τη νέα της σιλουέτα η Μαρία Μπεκατώρου είπε χαρακτηριστικά:

«Αρχικά, δεν είχα χρόνο για να φάω. Επειδή, όμως, μου άρεσε το αποτέλεσμα, το συντηρώ. Μέχρι να ξεκινήσει

το show, έκανα δίαιτα. Αλλά μη νομίζεις, δεν θέλω να στερούμαι, ούτε να ζυγίζομαι κάθε μέρα, ούτε να τρώω σαν πουλάκι. Ποτέ δεν είχα κόμπλεξ με το σώμα μου. Έλεγα και συνεχίζω να λέω ότι αφού αρέσω στον άντρα μου, τελείωσε. Μου άρεσα με λιγότερα κιλά, συντηρώ την εικόνα, αλλά χωρίς να στερούμαι ή να είμαι δυστυχισμένη που δεν τρώω. Πέντε κιλά ήταν όλα κι όλα, αλλά μου φάνηκαν πολύ. Μπήκα. Γυμναστική δεν κάνω ποτέ. Βαριέμαι. Τώρα το καλοκαίρι κολυμπάω λίγο. Έχουμε ένα διάδρομο στο σπίτι, που μου τον έκανε δώρο ο Αντώνης μου, γιατί του είχα πάρει τα αυτιά και τώρα τον έχουμε κάνει καλόγερο»

Για την μητρότητα είπε:

«Η μητρότητα δεν έχει σχέση με τη διάθεση, γιατί περνάνε τα χρόνια και κάποια στιγμή, βιολογικά πλέον, δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Η αλήθεια είναι ότι με τον Αντώνη δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη παιδί, γιατί περνάμε ωραία και μόνοι μας. Θέλουμε, αλλά περνάμε ωραία. Το έχουμε συζητήσει, εξάλλου, ότι αν δεν έρθει το παιδί δεν θα καθορίσει αυτό το μέλλον της κοινής μας ζωής. Για μένα, αν δεν προκύψει ένα παιδί, δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου. Για άλλες γυναίκες, βέβαια, μπορεί και να είναι. Το μήνυμα που προσωπικά θα ήθελα να περάσω στις γυναίκες είναι ότι αν ένα ζευγάρι είναι καλά και ευτυχισμένο και θέλει συνειδητά ένα παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία του, να κάνει ότι μπορεί -αλλά όχι και τα πάντα!- για να το αποκτήσει. Με το “πάντα” εννοώ πολλές προσπάθειες, πολλά φάρμακα. Εγώ είμαι κατά όλων αυτών των ενεργειών. Υπάρχει και η υιοθεσία, αν κάποιοι θέλουν τόσο πολύ ένα παιδί».

Πηγή: περιοδικό ''People''

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα