Μπακ και… Μπακάκης

09:31 28/1/2014 - Πηγή: TNSite
Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ ο Αμίρης Κούρντι, στα υπόψη για αριστερά ο Κούρος. Αρέσει ο Μπακάκης που είχε απορριφθεί.

Μετά τους «κλεισμένους» Ανέστη και Λαμπρόπουλο, αλλά και την ώρα που ο Αραβίδης είναι πολύ κοντά επίσης σε συμφωνία με την ΑΕΚ, η «Ένωση» πλησιάζει σε τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με τη SportDay, η περίπτωση του Αμίρη Κούρντι προχωρά για τη θέση

του δεξιού μπακ. Ο 22χρονος δεξιός μπακ έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά είναι πιθανό να συμφωνήσει από τώρα με την «Ένωση» όπως και ο Λαμπρόπουλος, δηλαδή χαρίζοντας κάποια δεδουλευμένα για να εξασφαλίσει την ελευθερία του το προσεχές καλοκαίρι και να μην κάνει προσφυγή. Στα υπόψη της «Ένωσης» για το… απέναντι άκρο της άμυνας είναι ο επίσης «κυανέρυθρος» Αλέξανδρος Κούρος, αν και η περίπτωση του 20χρονου άσου δεν είναι προχωρημένη και για τη θέση του υπάρχουν οι Πεταυράκης και Τσουμάγκας.

Αρέσει ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης, που μπορεί να αγωνιστεί από δεξιός μπακ, μέχρι δεξιός χαφ ή μεσοαμυντικός, αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Παναιτωλικό έχοντας 19 εμφανίσεις και 2 γκολ, ενώ πέρσι το καλοκαίρι είχε απορριφθεί από την «Ένωση». Ο 23χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Δεν «ψήνεται» ο Βέλλιος

Αγγλικό δημοσίευμα ανέφερε πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από την Έβερτον. Πάντως ο 22χρονος επιθετικός, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αν και αρέσει στους ανθρώπους της «Ένωσης», προτιμά να παραμείνει στην Αγγλία και είναι πολύ δύσκολο να επαναπατριστεί.

Καμία επαφή με Σαρρή

Διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ΑΕΚ η φημολογία περί τηλεφωνικής επαφής και έντονου διαλόγου του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην «Ένωση» για τα επεισόδια στο ματς με το Αιγάλεω. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν αναγνωρίζει τη διοίκηση της ομοσπονδίας.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα