Αθλήτριες έκαναν ''κερατάκια'' στον Μπαράκ Ομπάμα

13:08 2/8/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι χαλαρός και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος αν και είναι ο πιο ισχυρός άνδρας στον πλανήτη, δε διστάζει να τσαλακωθεί και να δεχθεί την κάθε αστεία πρόκληση.

Μετά τις φωτογραφίες από το Λευκό Οίκο, που τον απεικονίζουν σε προσωπικές στιγμές, ακολούθησε ο χορός του προέδρου στην Τανζανία. Τελευταίο ''χτύπημα'' ήταν τα ''κερατάκια'' που του έκαναν οι αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ ''Huskies'' του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ.

Ο

Ομπάμα όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Τα κορίτσια συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Ομπάμα ο οποίος θέλησε να τις συγχαρεί για την κατάκτηση ου όγδοου κολεγιακού πρωταθλήματος. Στα πλαίσια της επίσκεψης, μία αναμνηστική φωτογραφία ήταν απαραίτητη.

Οι φωτογράφοι πήραν θέση, οι αθλήτριες πλαισίωσαν τον Μπαράκ Ομπάμα και τότε έκαναν την εμφάνισή τους τα ''κερατάκια''. ''Λαγουδάκια'' τα λένε εκεί, αλλά τη σημασία έχει; Το στιγμιότυπο έμεινε στην ιστορία.

Τι κι αν είχε προειδοποιήσει πως δε θέλει ''κερατάκια''. Μετά από λίγο δεν κρατήθηκε και έδωσε τη συναίνεσή του: ''Οκ τώρα μπορείτε''.

Όλη η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών απέδειξε γιατί παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής, παρά την πολιτική τριβή.

Τα ''κερατάκια'' στο 08:24

Πηγή: nbcconnecticut.com

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα