Άρσεναλ-Βενγκέρ: Θέλουμε τη νίκη για την πρωτιά

13:32 4/12/2012 - Πηγή: TNSite
Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, στην συνέντευξη τύπου πριν τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε πώς η ομάδα του ήρθε στην Ελλάδα για τη νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των πρωταθλητών Ελλάδας.
Συγκεκριμένα ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε:
Σχετικά
με τον αν υπάρχει χαλαρότητα στην ομάδα του για τον αυριανό αγώνα: «Εμείς θα πάρουμε το ματς πολύ σοβαρά. Εγώ απλά βλέπω το ματς αυτό σαν ένα ακόμη που θέλουμε να νικήσουμε. Αν δεν είχαμε προκριθεί θα έφερνα έναν με δύο παίκτες ακόμα εδώ αλλά όχι περισσότερους. Είναι προς όφελος όλων μας το να νικήσουμε μετά την ήττα μας στην Αγγλία. Ένα τέτοιο παιχνίδι μας επιτρέπει να δούμε και παίκτες που δεν έχουμε παρακολουθήσει πολύ. Θέλουμε όμως να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο. Μας δίνεται η ευκαιρία να το κάνουμε αυτό.»
Σχετικά με τον Ολυμπιακό ο Αλσατός προπονητής δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα ιστορικό κλαμπ. Είναι μία ομάδα που κατά την γνώμη μου έχει δείξει πολλή μεγάλη ποιότητα. Ήταν άτυχος γιατί θα μπορούσε να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στάθηκε άτυχος με μας στο Λονδίνο, αλλά και με την Σάλκε. Είναι μία ποιοτική και καλή ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα