ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

04:57 3/10/2013 - Πηγή: TNSite

Θρίαμβος του Ολυμπιακού μέσα στις Βρυξέλλες, οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στο τσάμπιονς λιγκ.

Επειδή στο ποδόσφαιρο δε νικά πάντα ο καλύτερος, επειδή στο ποδόσφαιρο και οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές κρίνονται από το αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές

του διέσυραν την Αντερλεχτ. Η αλήθεια είναι όσο απίστευτο και αν ακούγεται για κάποιον που δεν έχει δει το ματς, ότι ο Ολυμπιακός ήταν κακός, ήταν τυχερός και θα μπορούσε πολύ εύκολα αυτό το ματς να είχε λήξει 3-0 αντί για 0-3. Η Αντερλεχτ έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και όμως με 3 γκολ του Κώστα Μήτρογλου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 και πλέον έχουν ελπίδες πρόκρισης στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εξαιρετικός ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο σε πολλές περιπτώσεις γλίτωσε τον Ολυμπιακό από χειρότερες καταστάσεις, σίγουρα θα ήταν άλλο ματς αν δεν είχε πιάσει το πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 0-1. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ξεχάσει και να μην διορθώσει τα λάθη του διότι για να πάρει αποτέλεσμα από την Μπενφίκα χρειάζεται περισσότερα πράγματα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πριμ στους ποδοσφαιριστές.

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα