Ανεξήγητος θάνατος ζευγαριού σε πισίνα ξενοδοχείου πολυτελείας

09:01 29/4/2013 - Πηγή: TNSite

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για έναν 30χρονο και μια 20χρονη κοπέλα.

Τους νεκρούς εντόπισε ένας επιστάτης του Down Hall Country House Hotel στο Hatfield Heath στις 19:35 το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Βρετανικών μέσων, το προσωπικό του ξενοδοχείου και το νοσοκομειακό προσωπικό που έσπευσε στο ξενοδοχείο προσπάθησαν μάταια να τους επαναφέρουν στη ζωή, όμως τελικά απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός

τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατάγονται από το Λονδίνο και επιβεβαιώνει ότι ήταν πελάτες του ξενοδοχείου.

Για την ώρα οι δύο αυτοί θάνατοι χαρακτηρίζονται "ανεξήγητοι", ενώ το πόρισμα θα βγει μετά την ιατροδικαστική απόφαση που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

"Οι αστυνομικοί ερευνούν τους δύο θανάτους των πελατών του ξενοδοχείου στο Hatfield Heath. Οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν στο Down Hall Country House Hotel στο Matching Road γύρω στις 19:35 το απόγευμα στο Σάββατο 27 Απριλίου, μετά από καταγγελία ότι ο άντρας και η γυναίκα είχαν βρεθεί μέσα στην πισίνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Το προσωπικό του ξενοδοχείου και οι ιατροί που έσπευσαν στο ξενοδοχείο δεν κατάφεραν να τους επαναφέρουν στη ζωή. Τα αίτια του θανάτου τους ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές του Kent and Essex Serious Crime Directorate", δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας.

Το Down Hall Hotel θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αγγλίας και χρονολογείται από το 1322. Καταλαμβάνει έκταση 110 στρεμμάτων ενώ γύρω του υπάρχουν πάρκα, δάση και κήποι. Βρίσκεται στα σύνορα του Essex με το Hertfordshire.

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί γάμους, πάρτι γενεθλίων και βαπτίσεων ενώ τα δωμάτιά του κοστίζουν από 149 λίρες τη βραδιά.

Πηγή: Mirror

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα