Αναπροσαρμόζονται οι αποδοχές του Βεράτι

21:36 12/7/2013 - Πηγή: TNSite
Το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν αποκτούσε τον ένα ποδοσφαιρικό «αστέρα» μετά τον άλλο, η μεταγραφή του Μάρκο Βεράτι από την Πεσκάρα, είχε περάσει στα… ψιλά.

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που περίμεναν την εξέλιξη του νεαρού Ιταλού, ο οποίος φρόντισε να τους αιφνιδιάσει με τις ικανότητες αλλά και την ωριμότητα του παιχνιδιού του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενδιαφερθούν πολλές ομάδες από όλη την Ευρώπη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πιέζει

έντονα για την απόκτησή του, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι τον γνωρίζει καλά.

Προκειμένου να αποτρέψει πιθανό αίτημα αποχώρησης του Βεράτι, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιταλό, με αυξημένες τις πάγιες αποδοχές του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien» οι πρωταθλητές Γαλλίας φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που θεωρούν πως δεν μπορεί να προσφέρει, στην παρούσα φάση, καμία άλλη ομάδα της Ευρώπης.

Αντιδράσεις από την πλευρά του Μάρκο Βεράτι δεν έχουν καταγραφεί, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό πως ο Ιταλός θα συμφωνήσει και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα