Δ. Σαλτούρος: Ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή για να διώξουν τους τενεκέδες

21:22 12/7/2013 - Πηγή: TNSite

"Ο κόσμος θέλει να διώξει τους τενεκέδες και τους θιασώτες της πολιτικής υποκουλτούρας γι’ αυτό επιλέγει τη Χρυσή Αυγή" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαλτούρος στον ραδιοφωνικό σταθμό Ξάνθη FM100.

Και πρόσθεσε: "Αυτοί οι τσάμπα μάγκες, που δεν μπορούν να διαχειριστούν μια πραγματικότητα στην οποία δεν θα έχεις οικονομικούς φίλους και δεν θα μπορείς να διορίζεις πρόσωπα, αυτή τη στιγμή τελούν εν σύγχυση και βάλλουν κατά της κεντρικής πολιτικής σκηνή, δημιουργώντας

έναν κοινωνικό αναβρασμό τον οποίο προσπαθούμε εμείς να συγκρατήσουμε".

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής λίγες ώρες νωρίτερα είχε κοινοποιήσει επιστολή του, στην οποία στρεφόταν κατά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αφορμή την προ ημερών παρουσίαση της μελέτης του κάθετου οδικού άξονα Ξάνθη-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

"Το πιο εξοργιστικό όμως είναι ότι στο θέατρο αυτό, το σκηνικό είναι ως συνήθως μια επικοινωνιακή φιέστα γεμάτη μεγάλα λόγια για υποτιθέμενα μεγάλα ή και μικρότερα έργα τα οποία για χρόνια ακούμε αλλά ποτέ δεν βλέπουμε. Μάλιστα το σενάριο περιλαμβάνει ενίοτε και αλληλοβραβεύσεις εκατέρωθεν ώστε οι θεατές να πιστέψουν πραγματικά ότι συντελείται έργο ή ότι τουλάχιστον υπάρχουν συνεχείς και άοκνες – ανεπιτυχείς προφανώς – προσπάθειες για το καλό του τόπου. Διότι ως γνωστόν, «οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαλτούρος, Ψηφίζουν, Χρυσή Αυγή,saltouros, psifizoun, chrysi avgi