Αναμετράται με τη ζυγαριά ο Τέβες

16:15 9/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Αντόνιο Κόντε έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ένα πράγμα. Όποιος παρουσιάζεται υπέρβαρος, δεν πρόκειται να αγωνίζεται, ούτε στα προπονητικά δίτερμα. Για το λόγο αυτό άπαντες φροντίζουν να ελέγχουν το σωματικό τους βάρος, ακολουθώντας τις συμβουλές του ειδικού διατροφολόγου της ομάδας και κάνοντας τις ασκήσεις που τους δίνονται. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ασκήσεις συντήρησης ακολουθούνται από τους παίκτες ευλαβικά, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ο Κάρλος Τέβες, όμως, μέχρι πριν λίγες μέρες δεν γνώριζε, καν, αν θα αγωνιζόταν στη Γιουβέντους την επόμενη χρονιά.

Πόσο μάλλον τις… ιδιοτροπίες του νέου του προπονητή. Άνετος, όπως ήταν κατά τη διάρκεια των διακοπών του, φρόντισε να φάει καλά, να διασκεδάσει, να ξενυχτίσει και να πιει και ένα ποτηράκι παραπάνω. Αποτέλεσμα; Να παρουσιάζεται με αυξημένο βάρος.

Στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της «Μεγάλης Κυρίας», λοιπόν, ο Αργεντινός θα παρουσιαστεί γεμάτος άγχος και αγωνία, καθώς θα πρέπει να περάσει τη… δοκιμασία της ζυγαριάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τέβες ζυγίζει έξι κιλά περισσότερο από το ιδανικό, με τις… κακές γλώσσες και κάνουν λόγο για διψήφιο νούμερο κιλών.

Αυτό που ελπίζει ο Αργεντινός είναι στην… επιείκεια του νέου του προπονητή, καθώς και στο πρόγραμμα που θα του δώσει ο διατροφολόγος. Από εκεί και πέρα, ο «Καρλίτος» είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να φτάσει στο ιδανικό βάρος σύντομα, απομακρύνοντας την περίπτωση να μείνει εκτός ομάδας.

Αν, πάντως, ακουστούν… κραυγές προερχόμενες από το προπονητικό κέντρο της «Γιούβε», όλοι θα καταλάβουν πως δεν ήταν, μόνο, ο Τέβες αυτός που εμφανίστηκε με… κοιλίτσα.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα