Ανάλυση/Εκτίμηση ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

11:41 31/3/2013 - Πηγή: TNSite
300. ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (15:00)-LiVE Streaming- (SporTV 2)

* Στο NG οι 4/5 συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στην έδρα της Ξάνθης την τελευταία δεκαετία (όλες για το πρωτάθλημα).

* Στο NG οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας (2 εντός έδρας νίκες του Ατρόμητου με 1-0, 2 εντός έδρας νίκες της Ξάνθης με 3-0).

* Η Ξάνθη έχει γνωρίσει την ήττα στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τη Σούπερ Λιγκ (0-2 από

Ολυμπιακό, 0-2 από Βέροια, 0-1 από ΠΑΣ Γιάννινα).

Γήπεδο: «Πηγάδια»
Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος
Προϊστορία 10ετίας: 4-0-1

ΞΑΝΘΗ (7η): Με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 27η αγωνιστική για τη φετινή Σούπερ Λιγκ. Στα «Πηγάδια» η Ξάνθη φιλοξενεί τον Ατρόμητο, σε μία «κόντρα» με φόντο τα πλέι οφ. Οι Θρακιώτες μετρούν μόνο ήττες στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν σήμερα να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στο «μάχη» εισόδου στην πρώτη πεντάδα. Με σημερινή νίκη η Ξάνθη ξεπερνά τον 6ο Παναθηναϊκό (35-34 αυτή τη στιγμή) και φτάνει στο -1 από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα, βάζοντας «φωτιά» στο πρώτο μισό του πίνακα. Η τελευταία πεντάδα αγώνων των γηπεδούχων συμπληρώνεται από δύο διπλά, σε Λιβαδειά και Κομοτηνή.

Προηγούμενο ματς: Στις 18 Μαρτίου η Ξάνθη έφυγε με το διπλό από την Κομοτηνή, επικρατώντας του Πανθρακικού με 0-2. Σκόρερ των νικητών οι Γούτας (39’) και Ντιε (48’).

Στατιστικό: Στο NG και Under 2,5 τα 9/10 τελευταία ματς πρωταθλήματος της Ξάνθης.

Απουσίες (2): Τραυματίας ο μέσος Βασιλακάκης (22/1), τιμωρημένος ο ακραίος Μαρίν (22/3).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Λοντίγκιν – Παΐτο, Βάλλας, Κομεσίδης, Γούτας – Ντάνι, Ντιε – Σολτάνι, Φλίσκας, Μαρσελίνιο – Ονουάτσι.

* Ο Ατρόμητος έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (αντίστοιχα, βέβαια, έχει δεχθεί μόλις τρία).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4ος): Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, καλείται σήμερα να βρει τον καλό του εαυτό και να... αφήσει στο παρελθόν το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της τελευταίας περιόδου. Η χθεσινή ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» αποτέλεσε βαθιά «ανάσα» για τους Περιστεριώτες, καθώς διατήρησαν το +3 από τους Ηπειρώτες (41-38), το οποίο θα γίνει +6 με ενδεχόμενη σημερινό διπλό. Ο Αναστάπουλος θα έχει ως μοναδικό απόντα τον Ντένις Επστάιν, με τον Ατρόμητο να μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (3 «λευκές» ισοπαλίες, 2 ήττες στις τελευταίες 2 αγωνιστικές). Επιστροφή στην αποστολή για τους μέσους Μπάλλα (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και Καλλέργη.

Προηγούμενο ματς: Από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 0-2, προέρχεται ο Ατρόμητος (17/03). Δέχθηκε τα δύο γκολ στο 37’ και στο 67’ (πέν.).

Στατιστικό: Στο NG και Under 2,5 τα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος του Ατρόμητου.

Απουσίες (1): Ο μεσοεπιθετικός Επστάιν (23/0) ταλαιπωρείται από φλεγμονή στα δόντια.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Ράντμαν – Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Σκόνδρας – Ιγκλέσιας, Μπρίτο – Δημούτσος, Ουντότζι, Ναπολεόνι – Μάντζιος.

Εκτίμηση TNSite2 (2.50)
Keywords
Τυχαία Θέματα