Ανάλυση/Εκτίμηση ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

10:49 10/3/2013 - Πηγή: TNSite
326. ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15)

* Στο NG και Under 2,5 οι 3/4 εντός έδρας νίκες του Άρη επί του Λεβαδειακού την τελευταία δεκαετία.

* Στο G/G τα 3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων (2 στη Λιβαδειά και 1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης), που είναι όλα για το πρωτάθλημα.

* Χωρίς νίκη ο Λεβαδειακός στην τελευταία επτάδα αγώνων του για πρωτάθλημα (5) και Κύπελλο (2).

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης
Προϊστορία

10ετίας: 4-0-0

ΑΡΗΣ (15ος): Το πιο «ηλεκτρισμένο» ματς της αγωνιστικής είναι αναμφισβήτητα αυτό του «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ήττα στη Βέροια την περασμένη Δευτέρα ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στους «κίτρινους», με τη διοίκηση της ομάδας, εμφανώς πελαγοδρομώντας, να απολύει ημέρα Πέμπτη τον Γιάννη Μιχαλήτσιο και να προσλαμβάνει χθες στη θέση του τον Σούλη Παπαδόπουλο, έχοντας προηγηθεί ένα ντροπιαστικό «γαϊτανάκι» διαπραγματεύσεων την Παρασκευή με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, που παρέμεινε τελικά στον Ηρακλή.

Το κλίμα στις τάξεις του κόσμου είναι έκρυθμο και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί σήμερα σε περίπτωση ήττας, η οποία θα καταδικάσει σε μεγάλο βαθμό τον Άρη στην 3η πτώση του στη Β’ Εθνική την τελευταία 8ετία. Οι «κίτρινοι» είναι αυτή τη στιγμή προτελευταίοι με 22 βαθμούς, ενώ με ενδεχόμενο σημερινό «τρίποντο» πλησιάζουν σίγουρα στο βαθμό τον Πανθρακικό (26β.), ο οποίος αγωνίστηκε χθες. Στους 26 βαθμούς βρίσκονται αυτή τη στιγμή και οι ΟΦΗ, Βέροια και ΑΕΚ. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο επιθετικός και αρχισκόρερ της ομάδας, Νταβίντ Αγκάνθο.

Προηγούμενο ματς: Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι (με δύο διακοπές) την περασμένη Δευτέρα, ο Άρης ηττήθηκε τελικά στη Βέροια από την τοπική ομάδα με 3-1. Οι κίτρινοι, έχοντας την υποστήριξη περισσότερων από 6.000 οπαδών τους, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αγγελούδη στο 49ο λεπτό, όμως στη συνέχεια κατέρρευσαν ολοκληρωτικά, δεχόμενοι τρία γκολ στο 65’, στο 92’ και στο 96’ (η πρώτη διακοπή έγινε στο 80ο λεπτό, ενώ η δεύτερη αμέσως μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ της Βέροιας, λόγω εισβολής φίλων του Άρη στον αγωνιστικό χώρο).

Στατιστικό: Στο NG και Under 2,5 τα 4/5 τελευταία ματς των Βοιωτών (2 για πρωτάθλημα, 2 για Κύπελλο).

Απουσίες (2): Τραυματίες οι αμυντικοί Γιαννίτσης (13/1) και Ψυχογιός (7/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Διούδης – Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης – Κοέλιο, Παπαστεριανός – Διαμαντάκος, Τάτος, Γιαννιώτας – Αγκάνθο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (8ος): Ο Λεβαδειακός, από την πλευρά του, καλείται σήμερα να πετύχει την πρώτη νίκη του στην τελευταία οκτάδα αγώνων του για πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρώντας 3 ήττες και 2 ισοπαλίες σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ σε αυτό το χρονικό διάστημα. Οι Βοιωτοί, οι οποίοι αποχαιρέτησαν μεσοβδόμαδα το θεσμό του Κυπέλλου, θα παραταχθούν σήμερα με σχεδόν πλήρες ρόστερ, καθώς θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Μάουρο Πόι. Ο Γιώργος Παράσχος ελπίζει, επίσης, ότι η ομάδα του θα εκμεταλλευθεί την τεράστια αστάθεια που παρουσιάζει φέτος η άμυνα του Άρη, προκειμένου να βελτιώσει την τραγική της παραγωγικότητα στην επίθεση τον τελευταίο καιρό. Ο Λεβαδειακός είναι αυτή τη στιγμή 8ος με 29 βαθμούς.

Προηγούμενο ματς: Την Τετάρτη ο Λεβαδειακός έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΟΚ και γνώρισε τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας χάσει με 2-0 στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι Βοιωτοί προέρχονται από τη «βαριά» εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη με 1-4. Δέχθηκαν τέσσερα γκολ στο 2’, στο 45’, στο 69’ και στο 78’ και μείωσαν απλά στο τελικό σκορ με τον Ροτζέριο στο 91’. Με 10 παίκτες έμεινε η Ξάνθη στο 85’.

Στατιστικό: Ο Λεβαδειακός έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια του για πρωτάθλημα (4) και Κύπελλο (2).

Απουσίες (1): Μοναδικός απών ο τιμωρημένος μεσοεπιθετικός Πόι (24/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κυριακίδης – Χοσέμι, Μεντί, Λισγάρας, Μουλόπουλος – Ζησόπουλος, Κόρμπος – Ακόστα, Ροτζέριο, Καγιεχόν – Βασιλείου.

TNSite Εκτίμηση1 (1.90)
Keywords
Τυχαία Θέματα