Τολμη και γοητεια

10:32 10/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,το σήριαλ ''Τόλμη και Γοητεία'' ξεκίνησε να προβάλετε στην Ελλάδα όταν ήμουν 20 χρονών και 25 χρόνια μετά ακόμα συνεχίζεται! Επειδή το μυαλό των σεναριογράφων δεν είναι αστείρευτη πηγή, το σύστημα που ακολούθησαν για να...
αντέξουν στο χρόνο, ήταν ότι έφτιαξαν γύρω από τον κεντρικό πυρήνα των ηρώων πέντε βασικά σενάρια κι ανακυκλώνοντας αυτά με εναλλαγές προσώπων και καταστάσεων πρόσφεραν στους λάτρεις της σαπουνόπερας χιλιάδες επεισόδια!
Στη χώρα μας τώρα η πιο δημοφιλής
σαπουνόπερα τα τελευταία χρόνια είναι το ''Τρόικα και Κυβέρνηση'' ! Και εδώ οι σεναριογράφοι επειδή φαίνεται σκοπεύουν να τραβήξουν μακριά το έργο, έχουν φτιάξει το βασικό σενάριο όπου όλα είναι συμφωνημένα κι αλλάζουν την πλοκή του, επίσης με εναλλαγές ηρώων σε εναλλασσόμενες καταστάσεις.
Ο Έλληνας όμως όντας λάτρης της σαπουνόπερας από την ηρωική εποχή του ''Άγνωστου Πολέμου'', έχει ''διαβάσει'' το έργο ''Τρόικα και Κυβέρνηση'' και ξέρει ότι στην ουσία δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός κι εμπλοκή στις κουβέντες των δανειστών με τους κυβερνώντες, το αντίθετο μάλιστα, απλά θέλουν να κρατήσει το έργο όσο πιο πολύ γίνετε. Μάλιστα ο Έλληνας είναι τόσο σίγουρος για αυτό, όσο και για το ότι όσες φορές κι αν χωρίσει ο Ριτζ Φόρεστερ με τη Μπρουκ Λόγκαν, στο τέλος θα είναι πάλι μαζί!
Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα