Αναλύσεις Αγώνων 01/12/12 | Βέλγιο Jupiler League

16:21 1/12/2012 - Πηγή: TNSite

235. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ (21:00)

*Η Άντερλεχτ την Τρίτη (4/12) φιλοξενείται από τη Μάλαγα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Γήπεδο: «Stade Constant Vanden Stock»
Προϊστορία: 10-1-1.

Α’ Γύρος: Σερκλ Μπριζ – Άντερλεχτ 0-3.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (1η): Την Τρίτη (27/11) μπορεί να τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Μαλίν, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της φάσης των «16» του Κυπέλλου, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση επικρατώντας 2-0 στην παράταση. Διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, καθώς στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί μόλις μία ήττα (από

τη Μίλαν με 3-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ) και στα υπόλοιπα επτά έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Στο Πρωτάθλημα είναι 1η με 37 βαθμούς, έχοντας τέσσερις πόντους περισσότερους από τις Ζούλτε Βάρεγκεμ και Λόκερεν που «συγκατοικούν» στη 2η θέση.

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε τη Λόκερεν για τους «16» του Κυπέλλου την Τρίτη (27/11) και πήρε τη νίκη με 2-0 στην παράταση. Πέτυχε το πρώτο της τέρμα με τον Πρατ στο 110’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μποκανί στο 119’.

Στατιστικό: Over 2,5 τα 4/5 τελευταία ματς της Άντερλεχτ στο Πρωτάθλημα.

Απουσίες (2): Τραυματίες οι Ντεσάχτ (ΑΜ 11/2) και Ιακοβένκο (ΕΠ 14/5).

*Δεν έχει εμφανιστεί η ισοπαλία στα 12/12 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ (16η): Μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα, αλλά την Τετάρτη στο Κύπελλο πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση στην προημιτελική φάση κόντρα στη συμπολίτισσα Κλαμπ Μπριζ, της οποίας επικράτησε με 1-0. Το τελευταίο διάστημα δείχνει να συνέρχεται από το τραγικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε και έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μετρώντας στα υπόλοιπα μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ωστόσο, μακριά από την έδρα της δεν έχει πάρει ακόμη τρίποντο στην Jupiler League, έχοντας μόλις ένα βαθμό σε οκτώ «εξόδους» της.

Προηγούμενο ματς: Είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο την Τετάρτη (28/11) και πήρε τη νίκη κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Γκούντιονσεν στο 7ο λεπτό.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 8/8 τελευταία ματς της Σερκλ Μπριζ στο Πρωτάθλημα.

Απουσίες (1): Τραυματίας ο Γουίλιαμ (ΜΕ 15/0).

236. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ (21:00)

Γήπεδο: «Regenboogstadion»
Προϊστορία: 7-1-1.

Α’ Γύρος: Γκερμινάλ – Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-1.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ (2η): Έστω και αν χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι, πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου κόντρα στη Σαρλερουά την Τετάρτη. Παρέμεινε, έτσι, για έκτο διαδοχικό ματς αήττητη (4-2-0), ενώ στα 11 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί μόλις μία ήττα, μετρώντας στα υπόλοιπα οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα κατορθώματα αυτά την έχουν φέρει στη 2η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις πόντους λιγότερους από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στην έδρα της για το Πρωτάθλημα, κόντρα σε Μαλίν και Σταντάρ Λιέγης,

Keywords
Τυχαία Θέματα