Αναλύσεις Αγώνων 01/12/12 | Ιταλία Serie A

16:11 1/12/2012 - Πηγή: TNSite

*Χθεσινό αποτέλεσμα: Κατάνια - Μίλαν 1-3247. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ (21:45)

*Για το Champions League, η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ στην Ουκρανία την Τετάρτη.

*8 νίκες και 4 ισοπαλίες έχει στα τελευταία 12 ντέρμπι του Τορίνο η Γιουβέντους, έχοντας συνολικά να ηττηθεί από την Τορίνο από το 1995!

Γήπεδο: ‘’Juventus Stadium’’
Διαιτητής: G. Rocchi
Προϊστορία: 5-2-1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1η):

Δεύτερη ήττα σε ντέρμπι για φέτος, αυτή τη φορά όμως, ήταν εκείνη που έφυγε με σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία. Χρόνος για μουρμούρες δεν υπάρχει και είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά και να ψάξει την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα εντός έδρας μετά από δύο αγώνες. Πλέον, νιώθει ξανά την ‘’καυτή’’ ανάσα της Νάπολι, που ακολουθεί στους 2 βαθμούς από πίσω της. Η ‘’μεγάλη κυρία’’ πάντως, συνεχίζει να κυριαρχεί σε όλους τους τομείς, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 29 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με 10!

Το μυαλό των παικτών της Γιουβέντους θα βρίσκεται αναμφίβολα και στην κρίσιμη αναμέτρηση που ακολουθεί για το Champions League με τη Σαχτάρ στην Ουκρανία, όπου της αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας για να εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Διαθέσιμος κανονικά ο Κιελίνι (ΑΜ 11/0), αν και μάλλον δε θα ρισκαριστεί.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι στην έδρα της Μίλαν, με το γκολ της ήττας πάντως να έρχεται από ανύπαρκτο πέναλτι, σε χέρι που είδε ο διαιτητής μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ρομπίνιο στο 31’. Συνολικά πάντως η Γιουβέντους δεν ήταν καλή, κλείστηκε καλά από την αντίπαλο της και δε δημιούργησε ουσιαστική φάση στο παιχνίδι.

Στατιστικό: Στο N/G τα 4/5 τελευταία της παιχνίδια, τα 3 από αυτά όμως ήταν στο Over 2,5.

Απουσίες (3): Τραυματίες ο δημιουργικός χαφ Βιντάλ (ΜΕ 12/5), ο χαφ Ίσλα (ΜΕ 5/0) και ο μπακ Κάσερες (ΑΜ 7/1).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2: Μπουφόν – Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι – Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Πίρλο, Μαρκίζιο, Τζαγκερίνι – Βούτσινιτς, Τζιοβίνκο.

*5 ισοπαλίες στα 7 παιχνίδια της εκτός έδρας έχει η Τορίνο.
ΤΟΡΙΝΟ (14η): Μπορεί να έχει μείνει 3 αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Τορίνο, κρατιέται όμως σε σχετική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, που είναι της τάξης των 4 βαθμών. Ο Βεντούρα αναγνώρισε την κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια και αναγκάστηκε να παρατάξει ενδεκάδα ‘’ανάγκης’’ στο Κύπελλο στην έδρα της Σιένα. Ούτως ή άλλως, για την Τορίνο ακολουθούν μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια, καθώς μετά τη Γιουβέντους θα υποδεχθεί τη Μίλαν, ενώ θα πρέπει να ταξιδέψει στη Γένοβα, για να αντιμετωπίσει την Τζένοα.

Στο παιχνίδι με τη συμπολίτισσα, ο Βεντούρα θα εμπιστευτεί για ακόμη μία φορά το αγαπημένο του σύστημα (4-2-4), αν και θα προσπαθήσει να ενισχύσει κάπως την άμυνα του, με τους 4 επιθετικούς να γίνονται χαφ όταν η ομάδα βρίσκεται σε άμυνα.

Προηγούμενο ματς: Παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς και λογικά ηττήθηκε στο Κύπελλο με 2-0 στην έδρα της Σιένα την Τετάρτη. Με

Keywords
Τυχαία Θέματα