Αλλάζει η επιτροπή Ενεργειακού Σχεδιασμού

21:07 23/1/2014 - Πηγή: TNSite
Η υιοθέτηση ή μη ακόμα πιο φιλόδοξων στόχων (σε σχέση με αυτόν του 20-20-20) για την καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής είναι το κύριο διακύβευμα της κρίσιμης συζήτησης για την ευρωπαϊκή ενεργειακή πολιτική με ορίζοντα το 2030.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Καθημερινή, η Ελλάδα κρατάει μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά της, έχοντας εξάλλου θέσει η ίδια φιλόδοξους στόχους, όπως να χαράξει ενεργειακή πολιτική με ορίζοντα

15ετίας.

Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκε, με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Μ. Παπαγεωργίου, η περίφημη επιτροπή Εθνικού Ενεργειακού Σχεδιασμού, η οποία είναι 11μελής, με πρόεδρο το γενικό γραμματέα Ενέργειας, Κ. Μαθιουδάκη.

Ήδη, πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στην αγορά γίνονται σχόλια περί... «αμεροληψίας», λόγω της συμμετοχής στην επιτροπή του καθηγητή Κακαρά, ο οποίος είναι παράλληλα γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Ηλεκτροπαραγωγών, με τις πληροφορίες της εφημερίδας να αναφέρουν πως θα ακολουθήσει από το υπουργείο διορθωτική απόφαση, στην οποία δε θα περιλαμβάνεται το όνομα του εν λόγω καθηγητή.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα