Αυτός θα είναι ο κινηματογραφικός Τζέιμς Μπράουν!

04:07 21/9/2013 - Πηγή: TNSite

Πριν ακόμα φύγει από τη ζωή ο θρύλος της soul Τζέιμς Μπράουν, ο έμπειρος παραγωγός Μπράιαν Γκρέιζερ σχεδίαζε να μεταφέρει τη ζωή του στο σινεμά.

Στα σχέδιά του ήταν και η συμμετοχή του ίδιου του Μπράουν, που όμως άφησε την τελευταία του πνοή το 2006. Από τότε (αρχικά με το όνομα του Σπάικ Λι στην καρέκλα του σκηνοθέτη) το «πρότζεκτ Τζέιμς Μπράουν» βρισκόταν στα μελλοντικά πλάνα της Imagine Entertainment που

τελικά ένωσε δυνάμεις με τον ίδιο τον Μικ Τζάγκερ (και τη «Jagged Films») για ένα «I Feel Good» φιλμ με πρωταγωνιστή τον σταρ του «42» Τσάντγουικ Μπόσμαν στο ρόλο του μύθου της μαύρης μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βen Affleck: ο νέος Batman που θα συναντήσει τον…Superman!

Την κάμερα πλέον θα κρατάει ο Τέιτ Τέιλορ των «Υπηρετριών» που θα επιχειρήσει να αφηγηθεί την ιστορία του Μπράουν από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μέσα στη φτώχεια και τους κινδύνους των γκέτο της Τζόρτζια ως την άνοδό του στο στερέωμα της soul – funk και τις διαχρονικές επιτυχίες τύπου «Papa’s Got A Brand New Bag» και «I Got You».

Ο Μπόσμαν που ήδη κέρδισε τις εντυπώσεις στο ρόλο του πρώτου μαύρου αστέρα του μπέιζμπολ Τζάκι Ρόμπινσον στο «42» και αναμένεται να εμφανιστεί και στο επίσης αθλητικού πνεύματος «Draft Day» με τον Κέβιν Κόστνερ και τη Τζένιφερ Γκάρνερ, θα κληθεί να δώσει την ερμηνεία της καριέρας του, αλλά θα έχει στο πλευρό του -σε μικρότερους ρόλους- το ταλέντο των Οκτάβια Σπένσερ και Βαϊόλα Ντέιβις από το εξαιρετικό ensemble του Τέιλορ στις «Υπηρέτριες».

Ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος τους θα πραγματοποιηθεί στο Μισισιπή. Στην ταινία έχει γίνει γνωστό ότι θα περιγράφεται και η συνάντηση του Τζέιμς Μπράουν με τον Μικ Τζάγκερ κι αναμενόμενα ο παραγωγός θα επιλέξει προσωπικά τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα