Αυτό είναι το νέο Nexus 7

00:15 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Εντυπωσιακές δυνατότητες

24/07/201311:48

Αυτό είναι το νέο Nexus 7

Λεπτό, ελαφρύ, φορητό tablet 7 . Δημιουργήθηκε για το Google Play.

Λεπτό, ελαφρύ, φορητό tablet 7 . Δημιουργήθηκε για το Google Play.Με μια
εκπληκτική οθόνη 7 ιντσών , μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα, έχει μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να παραμένετε συνδεδεμένοι στα ταξίδια ή τις μετακινήσεις σας.

Πιο δυνατό και φορητό από ποτέ το Nexus 7 με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και 32 GB αποθηκευτικού χώρου μπορείτε να πάρετε μαζί σας το αγαπημένο σας περιεχόμενο, ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε κοντά σε δίκτυο Wi-Fi.

Το Nexus 7 έχει σχεδιαστεί για να σας ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνετε και η λειτουργία του είναι πλέον δυνατή σε περισσότερους από 200 παρόχους GSM σε όλο τον κόσμο.

To Nexus 7 κατασκευάζεται από την ASUS και διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA® Tegra® 3, κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα γίνονται ταχύτερα. Η φόρτωση των σελίδων γίνεται γρήγορα, η λειτουργία των παιχνιδιών είναι ομαλή και άμεση και η εκτέλεση πολλών εφαρμογών εξαιρετικά εύκολη. Η κατοχυρωμένη σχεδίαση 4-PLUS-1™ σάς δίνει ισχύ επεξεργασίας όταν τη χρειάζεστε και εξοικονομεί ισχύ από την μπαταρία όταν δεν την χρειάζεστε.

Σχεδιάστηκε με προσανατολισμό στο παιχνίδι. Διαθέτει εκπληκτική οθόνη υψηλής ανάλυσης 1.280 x 800 και αισθητήρες όπως γυροσκόπιο και μετρητή επιτάχυνσης – κάντε μια εντυπωσιακή περιστροφή και φτάστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ εξερευνείτε πάνω από 700.000 εφαρμογές και παιχνίδια στο Google Play.

Με περισσότερες από 8 ώρες αναπαραγωγής βίντεο HD, 10 ώρες περιήγησης στον ιστό ή ηλεκτρονικής ανάγνωσης και χρόνο αναμονής έως 300 ώρες, το Nexus 7 δεν σας περιορίζει χρονικά. Είτε μετράτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε κεφάλαια που διαβάσατε, σε επίπεδα που ολοκληρώσατε, σε ταινίες που παρακολουθήσατε, ή στα λεπτά ησυχίας με τα παιδιά στο αυτοκίνητο, ο χρόνος λειτουργίας είναι πολύ μεγαλύτερος από το χρόνο φόρτισης.

Το Nexus 7 συνοδεύει το Android 4.2, η τελευταία έκδοση της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας για κινητά τηλέφωνα στον κόσμο. Απολαύστε ένα βελτιωμένο πληκτρολόγιο που σας βοηθάει να λέτε και να κάνετε περισσότερα, να προσαρμόζετε την εμπειρία σας με γραφικά στοιχεία της οθόνης κλειδώματος και πολλά άλλα.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα