Η Mindworks Interactive “National Champion”

00:08 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Στα European Business Awards 2013/14

25/07/201323:10

25/07/201323:10

Η Mindworks Interactive “National Champion”

Άλλη μία διάκριση για τη Mindworks Interactive, που αναδείχθηκε "National Champion" και είναι μία από τις 50 ελληνικές επιχειρήσεις που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην επόμενη φάση της σπουδαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης...

Άλλη μία διάκριση για τη Mindworks Interactive,
που αναδείχθηκε "National Champion" και είναι μία από τις 50 ελληνικές επιχειρήσεις που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην επόμενη φάση της σπουδαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης...Άλλη μία διάκριση για τη Mindworks Interactive, που αναδείχθηκε "National Champion" και είναι μία από τις 50 ελληνικές επιχειρήσεις που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην επόμενη φάση της σπουδαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα European Business Awards είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται από το 2007 και στον οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 15,000 επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη. Αποτελούν την ετήσια βράβευση των καλύτερων επιχειρήσεων που επιδεικνύουν σωστή επιχειρηματική πράκτικη, έμφαση στην καινοτομία αλλά και επιχειρηματική ηθική σε συνδυασμό με πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα.

Η Mindworks Interactive αποτελεί αυτή τη στιγμή μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες επικοινωνίας στην Ελλάδα με επίκεντρο το digital marketing. Η ξεχωριστή αυτή διάκριση έρχεται να επιβεβαίωσει την επένδυση της εταιρείας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και στη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της καινοτομίας.

Για το σκοπό αυτό, εξάλλου έχει προχωρήσει στη στελέχωση ενός νέου τμήματος, με το όνομα “innovation lab” το οποίο σαν μοναδικό του στόχο έχει την καινοτομία και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά και θα μπορούσαν να βρουν εφαρμογή στην επαφή μιας μάρκας με τους καταναλωτές της.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα