Αυστρία: Αυτοκτόνησε ο λαθροθήρας που δημιούργησε το πολύνεκρο επεισόδιο

16:21 18/9/2013 - Πηγή: TNSite

Με την αυτοκτονία του αυστριακού δράστη ο οποίος χθες σκότωσε τρεις αστυνομικούς και τον οδηγό ενός ασθενοφόρου και είχε οχυρωθεί στο αγρόκτημά του στους πρόποδες των Άλπεων, έληξε το πρωτοφανές για τα χρονικά της Αυστρίας αιματηρό επεισόδιο.

Οι ειδικές δυνάμεις της αυστριακής αστυνομίας, η ομάδα Κόμπρα, εισέβαλαν στο σπίτι του δράστη το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη, όπου ανακάλυψαν ένα απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον δράστη που ήταν οχυρωμένος για πολλές ώρες στο αγρόκτημα του στο Γκρόσπριλ, περίπου 90 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βιέννης.

Νωρίτερα

χθες πρωί η αστυνομία είχε στήσει οδόφραγμα σε δάσος κοντά στην πόλη Άναμπεργκ για να συλλάβει έναν άγνωστο λαθροθήρα που καταζητούνταν στην περιοχή. Ο δράστης έσπασε με το αυτοκίνητό του το οδόφραγμα, πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και χτύπησε έναν εξ αυτών.

Όταν στο σημείο έφτασε ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει τον αστυνομικό, ο ένοπλος τραυμάτισε θανάσιμα τον οδηγό του. Ο ύποπτος στη συνέχεια διέφυγε πεζός, αλλά σύντομα συνάντησε ένα αστυνομικό όχημα και δύο αστυνομικούς. Σκότωσε τον έναν από αυτούς και πήρε το αυτοκίνητο.Ο δεύτερος αστυνομικός βρέθηκε αργότερα νεκρός στο όχημα στο αγρόκτημα του δράστη.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα