Το πιο γρήγορο καθάρισμα κάθε επιφάνειας

16:21 18/9/2013 - Πηγή: TNSite
Ψίχουλα, χνούδια, σκόνη, καθημερινό καθάρισμα; Κανένα πρόβλημα…Το νέο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι καθαρίζει στη στιγμή.

Το K 55 plus είναι πάντα έτοιμο για χρήση και απλοποιεί τον ενδιάμεσο καθαρισμό όλων των τύπων δαπέδων, όταν είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρική σκούπα. Χάρη στην τεχνική γρήγορης αφαίρεσης της βούρτσας, το τηλεσκοπικό κοντάρι και την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, το σκουπάκι ικανοποιεί τις μεγαλύτερες απαιτήσεις όσον αφορά στην ποιότητα, στην εργονομία και στο χειρισμό.

Η βούρτσα έχει σχεδιαστεί για ιδιοκτήτες κατοικιδίων και είναι ιδανική για να καθαρίζει τρίχες

από κατοικίδια από όλες τις επιφάνειες, ειδικά από τα χαλιά. Ιδανικό για σκληρά δάπεδα, για χαλιά και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες

Δεν χρειάζεται πλέον να καταφεύγουμε κάθε μέρα στην ηλεκτρική σκούπα: Το νέο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι Κ 55 καθαρίζει γρήγορα, άνετα και σε βάθος.

Χωρίς καλώδια, επαναφορτιζόμενο είναι πάντοτε διαθέσιμο και εξαιτίας του μικρού του βάρους είναι επίσης ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η έξυπνη κατασκευή του, επιτρέπει το σκούπισμα κοντά στις γωνίες έως 1 mm. Έτσι ξεχνάτε τη σκούπα και το φαράσι.

Το K 55 έχει μία κυλινδρική βούρτσα που σπρώχνει τα σκουπίδια σε έναν κάδο, με μορφή φαράσι, ο οποίος μπορεί να αδειάσει εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η περιστρεφόμενη κυλινδρική βούρτσα σαρώνει προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Αυτό σημαίνει ότι το K 55 μπορεί να μαζέψει τη βρωμιά και τη σκόνη ακόμα και σε δυσπρόσιτες γωνίες. Με μία κίνηση η βούρτσα αφαιρείται προκειμένου να καθαριστεί ή να αντικατασταθεί.

Η λειτουργία είναι πραγματικά εύκολη. Το σκουπάκι ανάβει και σβήνει πατώντας με το πόδι έναν μεγάλο διακόπτη.

Χάρη στον τηλεσκοπικό σωλήνα και στο χαμηλό συνολικό ύψος (9 cm), το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι καθαρίζει και κάτω από χαμηλά έπιπλα, χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε.

Μπορεί να πάει σχεδόν παντού γιατί δεν περιορίζεται από κανένα καλώδιο ρεύματος.

Η μπαταρία αφαιρείται και φορτίζεται ξεχωριστά από το σκουπάκι. Δεν χρειάζεται να γυρίζετε κάποιο διακόπτη όταν αλλάζετε από χαλιά σε σκληρά πατώματα. Το χερούλι μπορεί να κλειδωθεί στην κάθετη θέση κατά τη διάρκεια μικρών διαλειμμάτων. Βγαίνει με στήριγμα τοίχου για άνετη, με εξοικονόμηση χώρου, αποθήκευση.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

Karcher Greece

Karcher Greece

www.karcher.gr

Online shop

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα