Tην Τετάρτη η επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

17:18 5/11/2013 - Πηγή: TNSite

Το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, που θα υλοποιηθεί με πόρους της Περιφέρειας Αττικής ύψους 20 εκατoμμυρίων ευρώ, συζητήθηκε σήμερα σε συνάντηση που είχαν στην Περιφέρεια Αττικής, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της

Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος, το μέλος της «Δικέφαλος 1924» Πέτρος Παππάς και ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ο κ. Μελισσανίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεισφορά της Περιφέρειας Αττικής στην ανακατασκευή του γηπέδου. Είπε ότι η προμελέτη του έργου θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας στη Γ.Γ. Αθλητισμού, ενώ αύριο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του γηπέδου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ότι το γήπεδο θα εξυπηρετεί 5- 6 δήμους και περισσότερους από 500.000 κατοίκους.

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι η προσπάθεια ανακατασκευής του γηπέδου ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και ότι από τότε ο κ. Σγουρός είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει. «Και σήμερα κρατά την υπόσχεσή του» τόνισε.

Ο κ. Κοτσάτος ευχήθηκε το παράδειγμα της ΑΕΚ να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες και να γίνουν αντίστοιχα έργα για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. «Ομάδες χωρίς φιλάθλους δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η σημαντική προσπάθεια για το γήπεδο της ΑΕΚ σηματοδοτεί την αναγέννηση του ελληνικού αθλητισμού» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα