Road show από τη Huawei επί ελληνικού εδάφους

21:29 17/5/2013 - Πηγή: TNSite

Επίδειξη τεχνολογικών λύσεων στις τηλεπικοινωνίες

Με το όνομα της κινεζικής εταιρείας να γίνεται ευρύτερα γνωστό στο ελληνικό κοινό το τελευταίο 24ωρο, με αφορμή την επίσκεψη Σαμαρά στην Κίνα και την ανακοίνωση των επιχειρηματικών συμφωνιών που θα υπογραφούν μεταξύ των δυο χωρών, η Huawei ανακοίνωσε ότι από 20 έως 23 Μαΐου και στο πλαίσιο ευρωπαϊκής περιοδείας ένα φορτηγό επίδειξης θα είναι

σταθμευμένο στο ΟΑΚΑ, επιδεικνύοντας σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον το πώς η τεχνολογία αιχμής εφαρμόζεται στην πράξη.

Ετσι, πελάτες και συνεργάτες της Huawei θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Η εξειδικευμένη ομάδα της Huawei Ελλάδος θα βρίσκεται εκεί για να ξεναγήσει τους επισκέπτες στο μέλλον των σταθερών και κινητών δικτύων και να παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Επίσης, θα μοιραστούν μαζί τους κάποια από τα μεγαλύτερα έργα της Huawei ανά τον κόσμο και θα συζητήσουν μαζί τους θέματα που τους αφορούν, αναπτύσσοντας νέες ιδέες που θα τους εξασφαλίσουν υπεροχή στον κλάδο τους.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε τους συνεργάτες μας σε αυτό το φορτηγό επίδειξης δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ζήσουν την εμπειρία χρήσης των τεχνολογικών λύσεων της Huawei. Μέσα από τον διάλογο λαμβάνουμε την ανταπόκρισή τους και κατανοούμε καλύτερα τις ανάγκες τους. Στόχος μας παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση και επιτυχία των πελατών μας», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδα, κ. Jeffrey Zhou Jun.

Η Huawei είναι πάροχος λύσεων τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα προϊόντα και οι λύσεις της διατίθενται σε περισσότερες από140 χώρες και εξυπηρετούν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα