Ο Brad Pitt μιλάει (ανοιχτά) για την Angelina

Για τους λόγους που οδήγησαν την Αντζελίνα Τζολί στη δημοσιοποίηση της προληπτικής επέμβασης στο στήθος της, μίλησε ο διάσημος σύντροφός της, Μπραντ Πιτ, χαρακτηρίζοντας την κίνησή της «ηρωική» και αφηγούμενος πώς την υποδέχτηκαν σπίτι μετά το χειρουργείο.....

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα USA Today λίγες ώρες μετά από την αποκάλυψη της Αντζελίνα Τζολί ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τις πιθανότητες
να νοσήσει από καρκίνο του μαστού, δήλωσε: «Θα μπορούσε να κρατήσει το θέμα εντελώς μυστικό και δεν νομίζω ότι θα καταλάβαινε κανείς κάτι με τόσο καλά αποτελέσματα. Αλλά για την ίδια ήταν πολύ σημαντικό να μοιραστεί την ιστορία και να καταλάβουν οι άλλοι ότι αυτό δεν χρειάζεται να είναι κάτι τρομαχτικό. Για την ακρίβεια, μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική εμπειρία, και κάτι που κάνει δυνατότερο τόσο εσένα όσο και εμάς τους υπόλοιπους».
Ο Πιτ μίλησε ακόμη για το πώς η Τζολί ολοκλήρωσε όλες τις δεσμεύσεις της τους τελευταίους δύο μήνες: μια επίσκεψη στο Κονγκό, ένα συνέδριο των G-8 στο Λονδίνο, και μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη προς τιμή της Μαλάλα από το Πακιστάν. «Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του 2ου σταδίου (όταν ολοκληρώθηκε η διπλή μαστεκτομή)», είπε. «Ήταν κυριολεκτικά εβδομάδες μετά από μια πραγματικά μεγάλη εγχείριση».
Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πώς στο σπίτι, ο ίδιος και τα έξι τους παιδιά επινόησαν έναν τρόπο ώστε να κάνουν λιγότερο επώδυνη τη διαδικασία της ανάκαμψης. «Στήσαμε τη δική μας μικρή μονάδα μετεγχειρητικής αποκατάστασης που ήταν αρκετά διασκεδαστική. Μπορείς να μετατρέψεις όλο αυτό σε περιπέτεια».
Συνολικά ο Πιτ αποκάλεσε την εμπειρία «δύο συναισθηματικούς μήνες, υπέροχα εμψυχωτικούς. Και ξέρετε, είναι τόσο μεγάλη η ανακούφιση να έχουμε αντιμετωπίσει όλο αυτό και να μην έχουμε αυτό το φάντασμα πάνω από τα κεφάλια μας. Να ξέρουμε ότι δεν θα είναι κάτι που θα μας επηρεάσει. Το πιο πολύτιμο πράγμα μου είναι η οικογένειά μου. Δεν θα καταφέρει να μου την πάρει.»

Επίσης, ο σύντροφος της ηθοποιού, σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Evening Standard. χαρακτήρισε «απολύτως ηρωική» την απόφασή της γυναίκας του με την οποία μειώνει σε 5% τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού.
«Έχοντας το προνόμιο να παρακολουθήσω την απόφαση αυτή, θεωρώ ότι η επιλογή της Άντζι, όπως και πολλών άλλων γυναικών που βρίσκονται στην κατάστασή της, είναι απολύτως ηρωική», ανέφερε ο Πιτ.
«Ευχαριστώ την ιατρική μας ομάδα για τις φροντίδες και την προσοχή τους. Αυτό που επιθυμώ πιο πολύ στον κόσμο, είναι να ζήσει μια μακρά ζωή με καλή υγεία μαζί μου και με τα παιδιά μας. Αυτή είναι μια ευτυχισμένη ημέρα για όλη μας την οικογένεια» σημείωσε ο ηθοποιός. Για την στήριξη που της παρείχε ο σύντροφός κατά τη διάρκεια της δύσκολης επέμβασης, είχε μιλήσει νωρίτερα και η 37χρονη ηθοποιός:
«Είμαι τυχερή που έχω ένα σύντροφο τόσο υποστηρικτικό και τόσο τρυφερό. Σε οποίον έχει μια σύζυγο ή σύντροφο που περνάει κάτι παρόμοιο σαν το δικό μου, να γνωρίζετε ότι είστε μέρος της διαδικασίας και της αλλαγής. Ο Μπραντ ήταν συνεχώς στο πλευρό μου στο νοσοκομείο, σε κάθε εγχείρηση. Βρήκαμε ακόμα και στιγμές να γελάσουμε με αυτό. Ξέραμε ότι ήταν το σωστό πράγμα για τα παιδιά μας. Μας έφερε ακόμα πιο κοντά» είπε η ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Η Τζολί ξεκίνησε θεραπεία για τις επεμβάσεις στις 2 Φλεβάρη, και έκανε την εχγείρηση ολικής αφαίρεσης στις 16 του ίδιου μήνα, ενώ στις 20 Απριλίου ξεκίνησε η θεραπεία της αποκατάστασης του στήθους της με εμφυτεύματα.koyrdistoportokali
Keywords
Τυχαία Θέματα