Paul Walker: Βίντεο σοκ τον δείχνει να «παλεύει» με τις φλόγες

12:45 31/12/2013 - Πηγή: TNSite

Θραύση κάνει βίντεο που είδε το τελευταίο 24ωρο το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Paul Walker να προσπαθεί απεγνωσμένα, δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο, να βγει από το αυτοκίνητο παλεύοντας με τις φλόγες.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να έχει αποτυπώσει κάμερα που κατέγραψε τις στιγμές της μοιραίας σύγκρουσης της Πόρσε και των λεπτών που ακολούθησαν στα οποία βρήκε όπως προκύπτει, τραγικό θάνατο ενώ ήταν ζωντανός, ο διάσημος ηθοποιός.

Στα πλάνα που έχουν καταγραφεί

στο συγκεκριμένο βίντεο, φαίνεται η μορφή ενός άντρα, να επιχειρεί να βγει από το φλεγόμενο όχημα και να καταβάλει απεγνωσμένες προσπάθειες ως προς αυτό. Η δράση φαίνεται να λαμβάνει χώρα στην πλευρά του συνοδηγού, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον Paul Walker ο οποίος δεν βρήκε ακαριαίο θάνατο κατά τη σφοδρή πρόσκρουση.

Το βίντεο συνεχίζει να περνά από πολλά στάδια επεξεργασίας μέχρι με ασφάλεια να μπορούν να μιλήσουν οι υπεύθυνοι για τα όσα αποτυπώνονται σε αυτό.

Μέχρι πάντως να δοθούν οριστικές απαντήσεις, ο κόσμος σοκάρεται θεωρώντας ότι ο Paul Walker πάλεψε λυσσαλέα να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Δείτε το σοκαριστικό video…

Keywords
Τυχαία Θέματα