Natalie Portman και Michael Fassbender το νέο σαιξπηρικό ζεύγος!

05:28 10/5/2013 - Πηγή: TNSite

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, που ήθελαν την εξαιρετική Natalie Portman να παίζει για μία ακόμη φορά στο πλευρό του επίσης ταλαντούχου Michael Fassbender.

Ο λόγος φυσικά για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Σαιξπηρικού έργου «Macbeth» από τον αυστραλό σκηνοθέτη, Justin Kurzel.

Σύμφωνα με το imdb.com, η βραβευμένη με Όσκαρ

ηθοποιός (Α’ γυναικείου ρόλου, το 2011 για την εκπληκτική ερμηνεία της στο «Black Swan»), Natalie Portman στον απαιτητικό ρόλο της «Lady Macbeth» αναμένεται να έχει πολλές σκηνές μάχης.

Η υπόθεση της ταινίας είναι τοποθετημένη χρονικά στον 11ο αιώνα και οι δύο χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη σαιξπηρική μεταφορά, σε μία εκδοχή που θα πραγματοποιηθεί στη «γλώσσα του πρωτότυπου».

Η Natalie Portman και ο Michael Fassbender συνεργάστηκαν πρόσφατα στην τελευταία ταινία του Terrence Malick και φήμες αναφέρουν, ότι η ηθοποιός επιθυμούσε διακαώς να ενσαρκώσει τη φιλόδοξη σύζυγο του Macbeth, που έμελλε να γίνει βασίλισσα της Σκοτίας.

Το τέλος της τραγικό, καθώς κυνηγημένη από τις τύψεις της για τα εγκλήματα, που έγιναν (προκειμένου να ανέβουν στο θρόνο της Σκοτίας), αυτοκτονεί, εκτός σκηνής στην τελευταία πράξη του έργου.

Την προσαρμογή του σεναρίου υπογράφουν οι Todd Louiso και Jacob Koskoff, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται η εταιρεία του Steve Mac Queen, γνωστή από τις ταινίες «Ο λόγος του βασιλιά» και «Shame».

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα