H Σαρδέλα έχει πάρει στο κατόπι της τον Πρετεντέρη!

17:01 20/11/2013 - Πηγή: TNSite

H Σαρδέλα έχει πάρει στο κατόπι της τον Γιάννη Πρετεντέρη και δεν τον αφήνει σε ησυχία! Η δεύτερη εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα το βράδυ «χτύπησε» 33,7% στο γενικό σύνολο και το... μαγικό 38,6% στα νεανικά κοινά.

Από την άλλη μεριά, η ενημερωτική εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη με το φλέγον θέμα «Γιατί διαλύονται τα πανεπιστήμια» άγγιξε το 14,4% στο γενικό σύνολο, ενώ τα νεανικά κοινά δεν φάνηκαν να συγκινούνται επίσης, αφού έδωσαν ποσοστό

10,9%. Ακόμη μία φορά οι νέοι γύρισαν την πλάτη στην «Ανατροπή» και προτίμησαν το τρελό χιούμορ του Αντώνη Κανάκη αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές προτιμούν την καυστική σάτιρα της παρέας από τη Θεσσαλονίκη.

Ο «Ενικός»

Στον αντίποδα της «Ανατροπής», η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό», που προβάλλεται στο Star, φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών που θέλουν να ενημερωθούν. Η εκπομπή έφτασε το 18,1% στο γενικό σύνολο και το 14,3% στα νεανικά κοινά. Η καλή επίδοση στην τηλεθέαση του «Ενικού» σημειώνεται από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και μάλιστα με ανοδική πορεία στα νούμερα.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα