H επίσημη «πρώτη» του Μόγιες

17:07 1/7/2013 - Πηγή: TNSite
Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε το πρωί της Δευτέρας (1/7) ο Ντέιβιντ Μόγιες για να ξεκινήσει και επίσημα την προετοιμασία της ομάδας ως νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Νέα μέλη περιλαμβάνει το τεχνικό επιτελείο του 50χρονου Σκωτσέζου. Την Τρίτη το ραντεβού με τον Ρούνεϊ.

Ο Μόγιες έφτασε με το όχημά του στο Κάρινγκτον το πρωί της Δευτέρας εκεί όπου τον περίμεναν αρκετοί φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

Ο πρώην τεχνικός της Έβερτον θα «σηκώσει» άμεσα τα μανίκια καθώς έχει στη διάθεσή του μόλις μία εβδομάδα να προετοιμαστεί

πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ταϊλάνδη, τον πρώτο σταθμό των «κόκκινων διαβόλων» στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας σε Ασία και Αυστραλία.

Στις 13 Ιουλίου, η Γιουνάιτεντ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι με τον Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, κόντρα στην Σίνγκα Ολ Σταρς στην πόλη της Μπανγκόγκ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε την πρόσληψη του Στιβ Ράουντ ως νέου βοηθού προπονητή του Μόγιες, του Κρις Γουντς ως προπονητή τερματοφυλάκων και του Τζίμι Λούμσντεν ως μέλος του τεχνικού τιμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία νέα πρόσωπα των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονταν στο πλευρό του Μόγιες όταν αυτός εκτελούσε χρέη προπονητή στην Έβερτον.

Επόμενο βήμα για τον 50χρονο Σκωτσέζο προπονητή είναι η ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου, με πρώτο μέλημα την παραμονή του Γουέιν Ρούνεϊ στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: England365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα