Disney: Υπόσχεται νέα ταινία Star Wars, κάθε χρόνο από το 2015

05:30 22/4/2013 - Πηγή: TNSite

Η ανακοίνωση της Disney, ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα ταινία Star Wars τον χρόνο, στις κινηματογραφικές αίθουσες, αρχής γενομένης από το 2015, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Θετικές από τους λάτρεις του Star Wars, αλλά και αρνητικές επίσης. Οι χρήστες του Twitter ανησυχούν ότι θα υπάρχουν υπερβολικά πολλές ταινίες

Star Wars, ότι οι ταινίες θα βγαίνουν στις αίθουσες βιαστικά, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν.

Οι ταινίες θα είναι είτε άλλο ένα επεισόδιο στη σειρά ταινιών, είτε ταινίες που θα επικεντρώνονται σε κάποιους από τους χαρακτήρες της σειράς.

Ο πρώτος που θα βρεθεί στην καρέκλα της σκηνοθεσίας, θα είναι ο Τζ.Τζ. Άμπραμς (Star Trek) με το Eπεισόδιο VII, σε σενάριο του Μάικλ Αρντ, ενώ μια από τις ταινίες-«βιογραφίες» των ηρώων επικεντρώνεται στον Τζεντάι μάστερ Γιόντα και το σενάριο να φέρει την υπογραφή των Λόρενς Κάσνταν και Σάιμον Κίνμπεργκ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τζορτζ Λούκας, που πούλησε στη Disney τα δικαιώματα του Star Wars, είπε ότι η αρχική τριάδα των πρωταγωνιστών (Μαρκ Χάμιλ, Κάρι Φίσερ, Χάρισον Φορντ) βρίσκονται κοντά στην υπογραφή συμφωνίας για τη συμμετοχή τους σε κάποια από τις ταινίες της σειράς.

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα