Dancing with the stars 4: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

21:40 2/2/2014 - Πηγή: TNSite

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του σόου χορού η Κατερίνα Στικούδη και ο Ησαΐας Ματιάμπα κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους. Και οι δυο αυτό που θέλουν είναι η νίκη.

Η Κατερίνα έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις πρόβες για να βρεθεί στα εγκαίνια της σχόλης της Κλώντιας Άννας.

«Έχουμε λίγο άγχος να χορέψουμε καλά. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Έχουμε να παρουσιάσουμε πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα» δήλωσε η ίδια στην κάμερα του Star.

Mπορεί η Κατερίνα Στικούδη από την αρχή να μην βρέθηκε στις

πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όμως δούλεψε και ένα δυνατό της σημείο είναι και η σέξι εικόνα της. «Σίγουρα παίζει ρόλο η εικόνα σε κάποιους λάτιν χορούς. Πρέπει να είσαι σέξι. Είναι ένα ατού.» πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, μπορεί η κοινή της χορογραφία με την Ευαγγέλια Αραβανή να συζητήθηκε ίσως περισσότερο από όλες στο σόου, όμως η σύντροφος του Ηλία Βρεττού, δεν δίνει σε κάποιον ξεκάθαρα την ψήφο της!!

«Εγώ πιστεύω ότι και οι δυο άξιζαν να φτάσουν ως εδώ όσον αφορά και την πρόοδο που έκαναν»σημειώνει η Ευαγγελία.

Σε ότι αφορά στον Ησαΐα Ματιάμπα, που τελικά έφτασε στον τελικό, η αλήθεια είναι πως δεν είχε δείξει από την αρχή πως είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Όσο περνούσαν οι μέρες όμως κέρδιζε χορευτικά άλλα και με το χιούμορ του.

«Αφού τα κατάφερε ο άμπαλος και έφτασε στον τελικό… Ησαΐα σε αγαπώ το ξέρεις » δήλωσε στην κάμερα του Star ο Θέμης Γεωργαντάς ενώ η Κλώντια Άννα δε θέλησε να εκφράσει άποψη για το ποιος πιστεύει ότι θα νικήσει ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Ησαία. Και αυτό γιατί όπως ξεκαθάρισε η νίκη δεν εξαρτάται μόνο από το πώς θα χορέψουν αλλά και από τον κόσμο.

Τα στοιχήματα έχουν αρχίσει και πολύ λίγο έμεινε μέχρι να μάθουμε τον νικητή.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα