Bild για Ρέμο: Ο τραγουδιστής που χλεύασε τον Σόιμπλε

11:14 24/7/2013 - Πηγή: TNSite

Το πάρτι της χλιδής στη Μύκονο δεν έγινε πρώτο θέμα μόνο στα Ελληνικά μέσα, αλλά η "χάρη" του έφτασε μέχρι την "Bild". Ο λόγος φαίνεται πως ήταν, οι φράσεις του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου για Μέρκελ και Σόιμπλε.

Η φωτογραφία του Ρέμου δίπλα στον υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση των πολιτικών ειδήσεων της γερμανικής εφημερίδα

Bild.

"Εκτροχιάστηκε Έλληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα πάρτι για 1.500 πλούσιους και διάσημους στην Μύκονο, όπου καταναλώθηκαν 300 μπουκάλια σαμπάνιας, η ακριβότερη από τις οποίες τιμάται στα 25.000 ευρώ".

"Το πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε κάθε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, που προκλήθηκε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1990", γράφει η Bild που επικαλείται το δημοσίευμα της Espresso, αναφέροντας και προσβλητικές ατάκες του Αντώνη Ρέμου για την Ανγκελα Μέρκελ.

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος των πλούσιων Ελλήνων προέρχεται από τον φόβο για τα περιουσιακά τους στοιχεία, και αυτό γιατί ο κ .Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα. "Φοβούνται για τις κρυφές τους πισίνες και τα πολυτελή γιοτ, ο έλεγχος για τα οποία έχει γίνει πιο εντατικός από τις ελληνικές αρχές".

Αναφορά γίνεται και για όσα ειπώθηκαν για την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Η Bild αναφέρει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από ποτέ κι επικαλείται την έκθεση της Eurostat.

Τα ποσά που εισέπραξε το κέντρο στη Μύκονο με τον ΡέμοΡέμος: Πείτε κι άλλα υποκριτές!

Ο Ρέμος ξεκαθαρίζει τη θέση του για το πάρτι της Μυκόνου |

Μύκονος: Αχαλίνωτη σπατάλη και διασκέδαση στην Ψαρού |

Χαμός στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο! |

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα