"Ή θα αναβληθεί ο αγώνας ή θα &si

20:00 14/11/2013 - Πηγή: TNSite

H δύναμη των οπαδών της Νοτσερίνα προκαλεί τρόμο...

Ο Φρανσίσκο Τζιρέλι, τεχνικός διευθυντής της Lega Pro, που διοργανώνει τα πρωταθλήματα της τρίτης και της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας στην Ιταλία, εξέτασε τις συνθήκες για την αναμέτρηση μεταξύ Σαλερνιτάνα και Νοτσερίνα και απεφάνθη το Σάββατο ότι οι φιλοξενούμενοι δε δικαιούνται να πάρουν εισιτήρια για τον αγώνα.

Ο Τζιρέλι ήθελε να αποφύγει τη δημιουργία επεισοδίων, αλλά ούτε που φανταζόταν

αυτό που συνέβη...

Οι φανατικοί οπαδοί της Νοτσερίνα έγιναν έξαλλοι με την απόφαση της Λίγκας και διαμήνυσαν στους παίκτες ότι "δεν πρέπει να δεχτούν να αγωνιστούν χωρίς τους οπαδούς τους".

Στην αρχή, εκείνοι τους κάλεσαν να υπερασπιστούν την υπερηφάνεια και το σύμβολο της ομάδας, αλλά βλέποντας ότι οι παίκτες ήθελαν να ταξιδέψουν, τους έκλεισαν το δρόμο προς το λεωφορείο της ομάδας και κατόπιν, φέρονται να τους απείλησαν ότι θα τους σκοτώσουν!

Το λεωφορείο ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς οι οπαδοί δεν άφηναν τους παίκτες να επιβιβαστούν σε αυτό και ο αγώνας στο Σαλέρνο ξεκίνησε 40 λεπτά αργότερα.

Η Νοτσερίνα μπήκε τελικά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο προπονητής της έκανε και τις τρεις αλλαγές μέσα στο πρώτο λεπτό (!), ενώ μέχρι το 19', όταν και διακόπηκε ο αγώνας, είχαν αποχωρήσει πέντε παίκτες λόγω... τραυματισμού! Για τον ίδιο λόγο -υποτίθεται- έγιναν και οι τρεις αλλαγές.

"Η αντίδρασή τους προκάλεσε τεράστια ζημιά στην αξιοπιστία της Λίγκας. Είναι θέμα τιμής και "βαρύ" θέμα. Πρέπει να δούμε τώρα τις συνέπειες και τις κυρώσεις που πρέπει να θεσπίσουμε για ανάλογες περιπτώσεις. Είναι ντροπή!", δήλωσε οργίλος ο Τζιρέλι.

Ο αθλητικός διευθυντής της Νοτσερίνα, πάντως, Λουίτζι Παβαρέζε, ισχυρίζεται ότι δε συνέβη τίποτα ύποπτο! "Τα παιδιά τραυματίστηκαν διότι καθυστέρησαν να φτάσουν στο γήπεδο και δεν έκαναν ζέσταμα!", δήλωσε αφοπλιστικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα