Υποβιβάσθηκε η ΑΕΚ



Απερρίφθη από την αρμόδια επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας η έφεση που είχε υποβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμωρία που της είχε επιβληθεί μετά το ματς με τον Πανθρακικό....
Ετσι η ποινή του μηδενισμού στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και της αφαίρεσης των τριών βαθμών παρέμεινε, κάτι που σημαίνει ότι η Ενωση υποβάστηκε και μαθηκατικά στην football league.
Επίσης ισχύει και η ποινή της αφαίρεσης των δύο βαθμών απο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Να σημειωθεί ότι οι «κίτρινοι» τελείωσαν το φετινό πρωτάθλημα με 27 βαθμούς, μετά και την αφαίρεση των τριών βαθμών.
Βαρύ το κλίμα στα Σπάτα με ομιλία Δέλλα Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο η προπόνηση της ΑΕΚ έγινε σε βαρύ κλίμα μετά την απόφαση της Εφέσεων για τον υποβιβασμό της «Ενωσης» με τον Τραϊανό Δέλλα να μαζεύει τους παίκτες και να τους δίνει συγκεκριμένες συμβουλές. «Πρέπει να προσέχετε όλοι, είναι μια κρίσιμη στιγμή για την καριέρα σας», είπε χαρακτηριστικά στους μικρούς, κυρίως, ποδοσφαιριστές της «Ενωσης» ο Δέλλας. «Πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, γιατί καταλαβαίνετε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο, δεν έχει σημασία ότι εμείς σταματάμε σήμερα. Εσείς πρέπει να συνεχίζετε να δουλεύετε και στο γήπεδο και εκτός απ' αυτό», συμπλήρωσε ο «Τράι» και κατέληξε: «Να βελτιώνεστε καθημερινά και ως παίκτες και ως άνθρωποι. Πρέπει κάθε μέρα να μαθαίνετε απο τα λάθη σας, μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι».
Keywords
Τυχαία Θέματα