«Υποχρέωση Μνημονιακή η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ»...


Τα μέτρα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ αποτελούσαν μνημονιακή υποχρέωση της χώρας πριν ακόμη αναλάβει ο ίδιος το τιμόνι του Υπουργείου Ανάπτυξης...
δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, εξηγώντας πως, σε κάθε συζήτηση με την τρόικα, η τριμερής επανέφερε το ζήτημα εφαρμογής τους.
Μιλώντας στο MEGA o υπουργός Ανάπτυξης
εκτίμησε ότι: «Το κείμενο του πολυνομοσχεδίου όπως έχει διαμορφωθεί θα γίνει αποδεκτό από την τρόικα. Αν αρχίσουμε όμως να το ξηλώνουμε, θα υπάρξουν προβλήματα».
Αναφερόμενος στα του νομοσχεδίου ο κ. Χατζηδάκης εξήγησε ότι «το ιστορικό κέντρο της Αθήνας μπορεί να είναι μια από τις τρεις τουριστικές περιοχές όπου σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο θα επιτραπεί να ανοίγουν τα καταστήματα 52 Κυριακές τον χρόνο. Προϋπόθεση είναι να το ζητήσουν οι ίδιοι οι καταστηματάρχες και οι φορείς τους, καθώς η λειτουργία θα είναι προαιρετική».
«Θα χρειαστεί ένας μήνας για να υπάρξουν οι αναγκαίες προσαρμογές της αγοράς στα νέα δεδομένα για το γάλα» πρόσθεσε και επανέλαβε ότι η τιμή του θα μειωθεί.
«Όποιο προέρχεται από την Ελλάδα θα φέρει ελληνικό σήμα. Τώρα και με τη σφραγίδα του κράτους θα μπορούμε να αγοράζουμε ελληνικό γάλα» τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα