«Υπηρεσιακή η θητεία Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων»!

Επίθεση στον Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, χαρακτηρίζοντας υπηρεσιακή τη θητεία του στον δήμο...

«Είναι η πιο υπηρεσιακή θητεία που έχω δει» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA, διευκρινίζοντας ότι ο νυν δήμαρχος δεν έκανε κανένα έργο, ενώ όσον αφορά στο νοικοκύρεμα των οικονομικών επεσήμανε ότι απλώς εφάρμοσε τις μνημονιακές υποχρεώσεις.
«Δεν φθάνει να ασκείς λογιστική
διαχείριση, πρέπει να έχεις πολιτική δράση» πρόσθεσε.
Ερωτηθείς γιατί θεωρεί ως μόνο του αντίπαλο τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, υποστήριξε ότι είναι ο μόνος που έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα, έστω κι αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με το δικό του.
Για τον κ. Κακλαμάνη δήλωσε εκ νέου ότι δεν του είναι ευχάριστο που δεν δίνουν ενωμένοι τον αγώνα για τον δήμο και άφησε αιχμές σημειώνοντας ότι ο ίδιος, αν δημοσκοπικά έβλεπε ότι δεν τραβάει, δεν θα τραυμάτιζε μια άλλη προσπάθεια.
Τέλος, σχολιάζοντας τις πιέσεις να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, χαρακτήρισε εκ του πονηρού τη συζήτηση, η οποία - όπως ανέφερε- υποκρύπτει μικροσκοπιμότητες, ενώ τόνισε ότι οι πολίτες θα κρίνουν τους πάντες από το πρόγραμμα και τις θέσεις που θα παρουσιάσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα