Βενιζέλος:Το ΠΑΣΟΚ έμπαινε μέσα 10 εκατ. € το χρόνο…



Στα οικονομικά του κόμματος αναφέθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο υπήρχε χρέος στο ΠΑΣΟΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ. "Ο έλεγχος των εταιρειών είναι προαιρετικός και οικειοθελής και δεν υποκαθιστά το Σύνταγμα. Δεν ειναι θέμα μαύρης
τρύπας... αλλά η ανάγκη να προσκομιστούν συμπληρωματικά παραστατικά. Τα προηγούμενα χρονια η ετήσια διαχείρηση των οικονομικών ήταν σταθερά ελλειματική. Κάθε χρόνο είχαμε χρέος 10 εκατ. ευρώ, ενώ οι δαπάνες ήταν 30 εκατ ευρώ. Και τα έσοδα 20 εκατ.ευρώ. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα με τα χρήματα του κράτους γιατί η κρατική ετήσια επιχορήγηση εχει εκχωρηθεί για τις επόμενες δεκαετίες", είπε ο κ. Βενιζέλος.

Συνεργάτες του έλεγαν όταν τον άκουσαν πως ο κ. Βενιζέλος θέλει με διαφανο τροπο να κλείσει το θέμα,να προχωρήσει ο έλεγχος των 6 εταιριών ,έστειλε όμως και το μήνυμα προς το κ. Παπανδρέου λέγοντας πως αν θίγεται απο τα δημοσιεύματα τς οποια ο ιδιος φυσικα απο δοκιμάζει , τότε να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

"Η έκθεση δεν έχει υποβληθεί", τόνισε ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι "δεν μας αφορούν τα κουτσομπολιά". "Κατανοώ, την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου για τα δημοσιεύματα σχετικά με ταξίδια του", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επίσης κάλεσε όποιον θίγεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη:
"Όταν τροφοδοτούνται εσωτερικές τριβες πρώτος στόχος τους είναι η σημερινή ηγεσία. Ενθαρύνω όποιον δημοσιο προσωπο θίγεται να παει στη δικαιοσύνη και κατά μείζονα λόγο εννοώ τον Γ. Παπανδρέου".

Συνεργάτες του έλεγαν ότι ο κ. Βενιζέλος θέλει με διάφανο τρόπο να κλείσει το θέμα,να προχωρήσει ο έλεγχος των 6 εταιρειών. Παράλληλα επισημαίνεουν έστειλε και το μήνυμα προς το κ. Παπανδρέου λέγοντας ότι αν θίγεται απο τα δημοσιεύματα που ο ίδιος φυσικά αποδοκιμάζει , τότε να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα