Τζωρτζιάνα Γκοστίν: Με φρέσκιες ιδέες για την Γλυφάδα…

Μια ευχάριστη βραδιά επεφύλαξε η Τζωρτζιάνα Γκοστίν σε φίλους της που συγκεντρώθηκαν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό café- bar της Γλυφάδας...
και το παρόν έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Η 22χρονη στη σύντομη ομιλία της, αιτιολόγησε την απόφασή της να συμμετάσχει ενεργά στα κοινά της πόλης και ζήτησε από τους συμπολίτες της να την εμπιστευτούν.

Τόνισε ότι έχει όρεξη για δουλειά και με όλες τις δυνάμεις της θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της Γλυφάδας. Έκανε λόγο
για την ανάγκη οργάνωσης του συγκοινωνιακού δικτύου καθώς και για επαρκή φωτισμό της Γλυφάδας, έτσι ώστε όλοι οι δημότες να νιώθουν ασφαλείς και συνέχισε λέγοντας: «Οι φρέσκιες ιδέες σε συνδυασμό με την εμπειρία είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν για να υπάρξει ουσιαστική ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των δημοτών».

Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια της που την στηρίζει, τους φίλους που την τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαπανικολάου που την εμπιστεύτηκε.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γιώργος Παπανικολάου ο οποίος τόνισε: «Προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας νέας παράταξης που έχει ως στόχο να αγκαλιάσει και να εκπροσωπήσει όλους τους Γλυφαδιώτες. Στο ψηφοδέλτιο δεν υπάρχουν μόνο εκπρόσωποι απ' όλους τους χώρους, αλλά το ενισχύσαμε και με νέους ανθρώπους όπως είναι και η Τζωρτζιάνα». Αφού παρουσίασε την υποψήφια μίλησε για τη γνωριμία αλλά και την απόφασή του να την εμπιστευτεί. Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού η Γλυφάδα μας έκανε μια σύντομη αναφορά στο σχέδιο του για την πόλη αναφέροντας τους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί συνυποψήφιοι της Τζωρτζιάνας Γκοστίν, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο γ.γ του δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης, υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι και φυσικά πάρα πολλοί νεολαίοι.

notiamatia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα