«Τους είχαν στήσει ενέδρα» λέει η σύζυγος του αστυνομικού

Για «ενέδρα» που είχε στηθεί σε βάρος του 27χρονου συζύγου της έκανε λόγο η σύζυγος του αστυνομικού που τραυματίστηκε την Κυριακή κατά τη διάρκεια των νέων επεισοδίων στις Σκουριές....

Όπως είπε στους δημοσιογράφους η σύζυγος του 27χρονου, «αισθάνθηκε ένα κάψιμο και φέρει 90 σημάδια σ” όλο του το σώμα από σκάγια κυνηγητικού όπλου».
Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από τους γιατρούς του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στο οποίο μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο αστυνομικός η κατάσταση της υγείας του
χαρακτηρίζεται καλή και σταθερή. Ο ασθενής «φέρει θραύσμα διαστάσεων λίγων χιλιοστών στο λιπώδη ιστό του ανωτέρου μεσοθωρακίου και άλλα παρόμοια θραύσματα τόσο στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα όσο και σε άλλα σημεία του σώματος. Η γενική του κατάσταση είναι καλή και η πορεία του σταθερή. Επί του παρόντος δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χειρουργική επέμβαση» αναφέρεται στο ανακοινωθέν.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σύμφωνα με την αστυνομία, τραυματίστηκαν οχτώ αστυνομικοί, πέντε εκ των οποίων από σκάγια και τρεις από δαγκώματα των τριών γυναικών που συνελήφθησαν.
Η ευνομία θα επιβληθεί Κατηγορηματικός ότι τα σώματα ασφαλείας στην ελληνική δημοκρατία θα συνεχίσουν να κάνουν το καθήκον τους και «η ευνομία στη χώρα θα επιβληθεί» εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στον τραυματία αστυνομικό από τα επεισόδια της Κυριακής στις Σκουριές.
O υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετέφερε στον αστυνομικό τα περαστικά του πρωθυπουργού και του προέδρου της Δημοκρατίας ενώ σε συνάντηση που είχε με τη σύζυγό του της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση τονίζοντας της πως για οτιδήποτε χρειαστούν να απευθύνονται απευθείας στον ίδιο.
Ο διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, πως νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης και πως φέρει τραύματα από θραύσματα στην κοιλιακή χώρα και στα άκρα. Τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί αν χρειαστεί χειρουργείο

H εκδοχή των κατοίκων Σύμφωνα με τους κατοίκους όλα έγιναν την ώρα που ανέβαιναν οι γυναίκες στο Χονδρό Δένδρο με τους άνδρες των ΜΑΤ να μπλοκάρουν το δρόμο τους προς το βουνό.
Εκείνη τη στιγμή στο σημείο έφτασε ένα τζιπ της αστυνομίας και ο αξιωματικός που επέβαινε σε αυτό ζήτησε από τις γυναίκες να ανοίξουν τον δρόμο για να περάσει. Μια γυναίκα του απάντησε, ότι «αφού δεν μας αφήνετε να περάσουμε, εμείς γιατί να σας αφήσουμε;». Τότε ο αστυνομικός έδωσε εντολή η γυναίκα να συλληφθεί. Όσες ήταν κοντά επιχείρησαν να την τραβήξουν μακριά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι άρχισαν να χτυπάνε με βία, χρησιμοποιώντας τις ασπίδες και τα γκλόμπ. Τραυματίστηκε στο χέρι και η μία από τις συνολικά 3 συλληφθείσες, οι 2 εκ των οποίων είναι από την Ιερισσό και η μία από τα Νέα Ρόδα.
Η γυναίκα που τραυματίστηκε στον αυχένα της τοποθετήθηκε νάρθηκας στο λαιμό και αποχώρησε.

seleo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα