Τους έδωσε δουλειά και τον «πλήρωσαν» με ληστεία



Την εμπιστοσύνη ενός επιχειρηματία που τους προσέλαβε να εργαστούν για λογαριασμό του πρόδωσαν με το χειρότερο τρόπο τρεις αλλοδαποί εργάτες. Όταν ο εργοδότης τους έλειπε από το σπίτι του στη Χώρα Σφακίων, τρύπωσαν μέσα, έκλεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και κάλεσαν… ταξί για να πάνε στα Χανιά....

Το θύμα αντιλήφθηκε γρήγορα ότι μαζί με τους εργάτες είχαν εξαφανιστεί 800 ευρώ, δύο φορητοί υπολογιστές και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Άνδρες του ΤΑΕ Αποκορώνου που έστησαν μπλόκα στην εθνική οδό, εντόπισαν τους δύο 25χρονους από τη Συρία και την Αλγερία και τον 19χρονο Αιγύπτιο μέσα στο ταξί στο Πλατάνι της Σούδας, τους συνέλαβαν και βρήκαν τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Τα λεμόνια και τα πορτοκάλια ενός παραγωγού στο Βοχαικό Κορινθίας έβαλαν στο μάτι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 42 και 63 χρόνων! Τρύπωσαν στο αγρόκτημά του, άρπαξαν γύρω στα 100 κιλά εσπεριδοειδών και προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Βραχατίου, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου ενώ τα κλεμμένα εσπεριδοειδή επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα