Το δαχτυλίδι έγινε… χειροπέδες!

Πέντε ημέρες χάρηκε το χρυσό δαχτυλίδι που έκλεψε μαζί με 1.500 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή από ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου, ο 21χρονος Έλληνας διαρρήκτης. Τα αποτυπώματα που άφησε στον τόπο της κλοπής οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη του και το δαχτυλίδι επιβεβαίωσε ότι ήταν ο δράστης της κλοπής....
Ο νεαρός μπουκαδόρος ομολόγησε την κλοπή και υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας το σημείο που είχε κρύψει τον υπολογιστή, ο οποίος βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο 21χρονος δεν συνελήφθη
λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Όχι μόνο δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν στο κατάστημα ενός 61χρονου που διέρρηξαν στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά έπεσαν και στα χέρια αστυνομικών που έκαναν περιπολία και τους είδαν να βγαίνουν από το μαγαζί! Οι δυο «ποντικοί», ένας 18χρονος Αλβανός και ένας 15χρονος Έλληνας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Μια ξεκλείδωτη πόρτα άνοιξε το δρόμο σε έναν άγνωστο διαρρήκτη που μπήκε μέρα- μεσημέρι στο εσωτερικό του σπιτιού μιας γυναίκας στην Ερμούπολη της Σύρου, άρπαξε κοσμήματα άγνωστης αξίας και έγινε καπνός.
Keywords
Τυχαία Θέματα